هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: یک چهارم مبارزان حماس کشته و یک چهارم دیگر مجروح شده‌اند!

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه گفت که این رژیم در جنگی طولانی قرار دارد که در پایان آن حماس از بین خواهد رفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه مدعی شد که یک چهارم مبارزان جنبش حماس در جنگ غزه کشته شده‌اند.

وی در ادامه ادعاهایش گفت: «یک چهارم مبارزان حماس کشته شده و یک چهارم دیگر نیز مجروح شده‌اند».

گالانت اضافه کرد: «ما در حال جنگی طولانی هستیم که در پایان آن حماس را از بین خواهیم برد».

با وجود افزایش روزافزون تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در تهاجم زمینی به نوار غزه و افزایش انتقادات خانواده‌های اسرای صهیونیست از کابینه تل‌آویو به‌دلیل نپذیرفتن آتش‌بس، اکنون از اعزام نیروی زمینی جدید به شمال غزه خبر می‌رسد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) گزارش داد که حضور نظامی این رژیم در شمال نوار غزه قرار است طی هفته‌های پیش رو افزایش یابد و دلیل آن نیز بازگشت نیرو‌های جنبش مقاومت حماس به آن مناطق است.

طبق این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارد چندین حمله گسترده و محدود به بخش‌های مختلف از شمال نوار غزه انجام دهد تا از بازگشت رزمندگان مقاومت به آن مناطق جلوگیری کند.

به نوشته وبگاه «جروزالم پست» به نقل از این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است که حدود ۲ هزار نیروی حماس در شمال نوار غزه حضور دارند و نشانه آن نیز شلیک راکت از آن مناطق به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در روز یکشنبه برای اولین‌بار طی یک ماه اخیر است.

ارتش اشغالگران همچنین وقوع درگیری‌های مسلحانه در شمال نوار غزه بین رزمندگان مقاومت و نظامیان صهیونیست طی ۲۴ ساعت گذشته را دلیلی بر حضور و هدایت نیرو‌های حماس توسط فرماندهی این جنبش در شهر غزه می‌داند.

این در حالی است که پیشتر ارتش رژیم صهیونیستی «تیپ کریاتی» را که در شمال و شرق شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه مستقر بود، خارج کرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار