۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه

رعایت دستورالعمل بار در فرودگاه‌های مدینه منوره و جده بسیار حائز اهمیت است؛ زائران از قرار دادن پاور بانک، آب زمزم، نوشابه، اسپری، کپسول گاز کوچک و مواد آتش‌زا در ساک‌های بزرگ جدا خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 28
کد خبر: ۲۴۷۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، چندی قبل سازمان حج و زیارت دستورالعمل مربوط به بار که پیش‌تر در اختیار کاروان‌ها نیز قرار گرفته بود، را منتشر کرد تا زائران در زمان بازگشت به سهولت سوار بر هواپیما شده و به کشور بازگردند.

 

اما متاسفانه برخی از زائران در روزهای گذشته و همزمان با پروازهای بازگشت به کشور به برخی نکات مهم دستورالعمل توجه جدی نداشته‌اند.

 

در بخش هایی از بندهای مهم این دستورالعمل تاکید شده است:

** از قرار دادن پاور بانک، آب زمزم، نوشابه، اسپری، کپسول گاز کوچک و مواد آتش‌زا در ساک‌های بزرگ جدا خودداری شود.

 

** بارهای زائرین توسط شرکت هواپیمایی دقیقاً بررسی و کنترل می‌شود لذا مسئولیت نظارت مستقیم بر بارگیری جامه‌دان‌ها برابر ضوابط مقرر و ممانعت از بارگیری‌ هرگونه جامه‌دان فاقد تگ بار، ساک‌های دستی متفرقه و غیراستاندارد، بر عهده مدیران کاروان‌ها است.

 

** سازمان حج و زیارت و شرکت هواپیمایی تعهدی نسبت به انتقال بار و بسته‌های مازاد کاروان و مسافران ندارند.

 

** هر مسافر فقط مجاز به حمل یک ساک دستی کوچک به داخل هواپیما است لذا همراه داشتن وسایل اضافی حتی نایلکس و نظیر آن مجوزی ندارد.

 

آقای محمد معصومی؛ نماینده ایران ایر در عربستان طی موسم حج تمتع در این خصوص توضیح داد: جلوگیری از قرار دادن مایعات و نوشیدنی‌ها و سایر اقلام اعلام شده در جامه‌دان (چمدان بار) جزوه قوانین فرودگاهی همه کشورها است و فقط مربوط به فرودگاههای جده و مدینه نیست چراکه امنیت پرواز را به مخاطره می اندازد.

 

وی افزود: این دستورالعمل‌های بین المللی همیشه در عربستان هم اجرایی شده و امسال هم به صورت جد به آن توجه شده است بنابراین رعایت آن از سوی حجاج کشورمان مهم و ضروری به نظر می رسد.

 

معصومی تاکید کرد: از حجاج ایرانی خواهش می کنیم که هیچگونه نوشیدنی، آب زمزم، مایعات و شامپو را داخل چمدان‌های بار قرار ندهند. چمدان حجاج در دستگاه ایکس ری بازرسی می شود و از انتقال اقلام ذکر شده به صورت جدی، جلوگیری می شود.

 

وی افزود: در صورت وجود آب زمزم و مایعات و نوشیدنی ها در چمدان های بار، چمدان‌ها بازگشایی شده و اقلام فوق خارج می شود که این روند نیز با وجود اینکه با حضور ناظر فرودگاهی است اما از سوی کارگرهای فرودگاه انجام می گیرد و آسیب‌هایی را برای بار بدنبال دارد و همچنین زمان زائران کاروان نیز گرفته می شود.

 

نماینده ایران ایر در عربستان طی موسم حج تمتع تصریح کرد: از زائران می خواهیم که حتما به نکات مطرح شده از سوی مدیران کاروان و مجموعه توجه کنند و در نقل و انتقال بار نیز به دستورالعمل های اهتمام ویژه ای داشته باشند.

 

معصومی همچنین در خصوص پروازهای بازگشت گفت: پروازهای بازگشت هم از فرودگاههای جده و مدینه صورت می گیرد و این پروازهای از یکم تیرماه آغاز شده و بحمدالله پروازهای به خوبی در حال انجام است.

 

نماینده ایران ایر در عربستان طی موسم حج تمتع تصریح کرد: زائران «مدینه قبل» که ابتدا به مدینه سفر داشته اند از فرودگاه جده و زایران «مدینه بعد» که در این مرحله برای زیارت به شهر مدینه سفر می کنند نیز با پروازهای مدینه به میهن اسلامی بازمی گردند./ تسنیم

ارسال نظر