جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است

افزایش نگران کننده میل به طلاق یک‌طرفه در میان زوجین

افزایش نگران کننده میل به طلاق یک‌طرفه در میان زوجین معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران از کاهش ۴۱ درصدی طلاق توافقی در شهر تهران خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۱ طلاق توافقی ۴ درصد کاهش و در سال ۱۴۰۲ میزان طلاق توافقی ۴۱ درصد کاهش داشته است و متاسفانه افراد به طلاق یک‌طرفه از سوی زوج یا زوجه روی آورده‌اند که آمار‌های افزایشی نگران کننده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل نیکوکار با بیان اینکه طلاق، آهنگی رو به رشد داشته و توجه کارشناسان را به خود معطوف کرده است، گفت: به دلیل نگرانی‌ها از رشد سریع طلاق و تحول در شیوه‌های طلاق و فقدان مکانیزم‌هایی که به کاهش طلاق یا کم کردن پیامد‌های مخاطره آمیز آن بیانجامد، در سال‌های اخیر کنترل و کاهش آسیب‌های طلاق یکی از اولویت‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم داگستری استان تهران بوده است.

این مقام قضایی افزود: افزایش طلاق در جامعه علل متفاوتی از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد، ضعف فرهنگی، عدم مهارت‌های زندگی، فضای مجازی و … دارد و آسیب‌های متعددی از جمله گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه خواهد داشت.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با اشاره به ارائه خدمات مشاوره مطلوب در پیشگیری از طلاق گفت: مطابق ماده ۱۶ قانون حمایت از خانواده مراکز مشاوره خانواده در معیت دادگاه‌های خانواده استان تهران از سال ۱۴۰۱ ایجاد شده که در سال ۱۴۰۲ بر اساس خوداظهاری مدیران مراکز مشاوره خانواده تعداد ۳۷۶۰ مورد جهت مشاوره ارجاع شده‌اند که تعداد ۹۱۲ مورد منجر به صلح و سازش شده است.

نیکوکار افزود: میزان صلح و سازش زوجین متقاضی طلاق در سال ۱۴۰۲ افزایش چشم گیری داشته و به بیش از ۲۵ درصد رسیده است که در مقایسه با سال گذشته حدود ۵ درصد افزایش داشته است.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ طلاق توافقی ۴ درصد کاهش و در سال ۱۴۰۲ میزان طلاق توافقی ۴۱ درصد کاهش داشته است و متاسفانه افراد به طلاق یک‌طرفه از سوی زوج یا زوجه روی آورده‌اند که آمار‌های افزایشی نگران کننده است.

نیکوکار یاد آور شد: طلاق یک آسیب اجتماعی تلقی می‌شود که ریشـه در تغییـر و تحــولات گوناگـون اجتماعـی، فرهنگی، زیستـی دارد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران بیان کرد:طـلاق به عنـوان یک مسئـله اجـتماعی که در برگیرنده انحلال قانونـی ازدواج و جدایـی زن و شوهر است و به لحاظ تاثیرات گسترده در روند رشد جمعیت و همچنین دگرگونی ساختار خانواده حائز اهمیت است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار