دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

«مذاکرات آتش‌بس»؛ محور گفت‌وگوی تلفنی رئیس اطلاعات مصر و هنیه

جنبش حماس امروز (شنبه) از گفت‌وگوی تلفنی رئیس دفتر سیاسی این جنبش و رئیس دستگاه اطلاعات مصر با محوریت مذاکرات دستیابی به توافق آتش‌بس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس امروز یک تماس تلفنی را از «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعات مصر دریافت کرد.

طبق این بیانیه، هنیه و عباس کامل در این تماس تلفنی درباره روند مذاکرات جاری برای دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه و تبادل اسیران میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی رایزنی کردند.

رئیس دستگاه اطلاعات مصر همچنین شهادت شماری از اعضای خانواده اسماعیل هنیه و به ویژه خواهر بزرگ‌تر وی را تسلیت گفت.

جنبش حماس و رژیم صهیونیستی مدتی است که با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا در حال مذاکره غیرمستقیم با هدف دستیابی به توافق آتش‌بس و تبادل اسیران هستند، اما این مذاکرات به دلیل کارشکنی‌های رژیم اشغالگر و اصرار آن بر ادامه حملات به نوار غزه بی‌نتیجه بوده است.

در همین راستا، قطعنامه پیشنهادی «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا در زمینه آتش‌بس در نوار غزه، بدون هیچ مخالفت و وتویی در نشست روز دوشنبه به وقت محلی این شورا (۱۰ ژوئن ۲۰۲۴ برابر با ۲۱ خرداد ۱۴۰۳) تصویب شد.

در این قطعنامه هفت بندی آمده است که قطعنامه پیشنهادی آمریکا تمام قطعنامه‌های مربوطه در مورد وضعیت خاورمیانه از جمله موضوع فلسطین را یادآور می‌شود و بر اهمیت تلاش‌های دیپلماتیک مستمر مصر، قطر و آمریکا با هدف دستیابی به یک توافق آتش‌بس جامع شامل سه مرحله تاکید می‌کند.

با وجود تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل درباره آتش‌بس در غزه، اما رژیم صهیونیستی بر ادامه جنگ تا زمان دستیابی به اهداف متوهمانه صهیونیست‌ها اصرار دارد و بی‌توجه به این قطعنامه برای دویست و شصت و هفتمین روز همچنان به حملات جنایتکارانه خود علیه اهالی غزه ادامه می‌دهد. / ایرنا

کلمات کلیدی: مصر هنیه حماس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده