کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

خانه «اسماعیل هنیه» بمباران شد

خانه «اسماعیل هنیه» بمباران شد شبکه «الجزیره» گزارش داد که پهپادی از ارتش رژیم صهیونیستی، منزل «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش «حماس» در نوار غزه را با موشک بمباران کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، خبرنگار شبکه «الجزیره» امروز شنبه، ۴ نوامبر اعلام کرد که پهپادی از ارتش رژیم صهیونیستی منزل «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش «حماس» را در اردوگاه «الشاطی» غزه با موشک بمباران کرد.

 

طبق گزارش شبکه الجزیره، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس روز چهارشنبه هفته گذشته و در میانه تهدیدات تل‌آویو، ارتش رژیم اشغالگر را به متحمل‌شدن تلفات بیشتر در نوار غزه تهدید کرده بود.

 

هنیه تصریح کرده بود: جنبش حماس چشم‌اندازی جامع درباره سرنوشت عملیات ارائه کرده است که با توقف تجاوزات اسرائیل به غزه، بازکردن گذرگاه ها و توافق در پرونده تبادل اسرا آغاز می‌شود.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس گفته بود که کشتارهای رژیم صهیونیستی بیانگر تنگنایی است که رژیم اشغالکر و نیروهای زمینی این رژیم گرفتار آن شده‌اند؛ وحشی‌گری رژیم صهیونیستی نتیجه چراغ سبز آمریکاست.

 

وی از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» تاکنون، در سخنان خود با تقدیر از رزمندگان مقاومت در غزه، ضمن تقدیر از تمام جناح‌های محور مقاومت در منطقه، تاکید کرده بود: مردم فلسطین علی‌رغم تمامی جنایات، با تمامی اقتدار و صلابت وارد نبرد شده‌اند.

 

با تداوم شکست‌های میدانی ارتش اشغالگر در حمله نظامی به نوار غزه، «دانیل هاگاری»، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که تا این لحظه ۳۳۸ نظامی در جنگ غزه کشته شده‌اند و شمار اسرای اسرائیلیِ در بند حماس نیز به ۲۴۱ نفر رسیده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار