قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

هدف لاریجانی از سفر به بلگراد چیست؟

هدف لاریجانی از سفر به بلگراد چیست؟ رئیس مجلس صبح امروز و پیش از ترک تهران به تشریح اهدافش پیرامون سفر به صربستان پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی صبح امروز و جهت حضور در نشست بین المجالس تهران را به مقصد بلگراد صربستان ترک نمود.

 

مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران، مسعود گودرزی نماینده مردم ممسنی، شهرام کوسه غراوی نماینده مردم مینودشت، محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و جلیل مختار نماینده مردم آبادان در این سفر رئیس مجلس را همراهی می‌کنند.

 

همچنین‌ معاون پارلمانی رییس‌جمهور و جمعی از نمایندگان با حضور در فرودگاه امام خمینی(ره) لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی را بدرقه کردند.

 

رئیس مجلس پیش از ترک تهران به تشریح اهدافش از سفر یاد شده پرداخت. لاریجانی گفت: نشست اتحادیه بین المجالس جهانی فرصتی است که با روسای پارلمان‌ها در زمینه‌های گوناگون از جمله مشکلات منطقه‌ای و بین المللی و همکاری دو جانبه در زمینه توسعه گفتگوها و همکاری‌های اقتصادی، صحبت شود.

 

رئیس مجلس با اشاره به اینکه این سفر شامل دو بخش است، افزود: بخشی از آن شامل حضور در این اجلاس با شرکت مجموعه مجالس کشورهای جهان و بخش دیگر شامل همکاری‌های دو جانبه پارلمانی کشورمان با صربستان است.

 

وی ادامه داد: این نشست جزو معدود اجلاس‌هایی است که مجالس جهان دور هم جمع می‌شوند و درباره موضوعات مهم بین المللی تصمیم گیری می‌کنند.

 

لاریجانی گفت: امور دیگری مربوط به زنان، جوانان و موضوعات گوناگون دیگری نیز هست که همکاران ما در آن جلسات شرکت می‌کنند.

 

وی ادامه داد: همکاری‌های دو جانبه با کشور صربستان که روابط دوستانه‌ای با ما دارد همیشه مدّ نظر کشور ما بوده است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صربستان در گذشته با ما روابط نزدیک داشت، گفت: پس از تحولات بالکان هم، صربستان روابط خود را با ما حفظ کرد و همچنین در مجامع بین المللی مشارکت نزدیکی با هم داشتیم.

 

لاریجانی اضافه کرد: از مدت‌ها پیش این بحث بود که مذاکرات درباره همکاری‌های دو کشور به ویژه توسعه همکاری‌های اقتصادی با صربستان را ساماندهی کنیم که بخش دوم کار مربوط به این قلمرو است.

 

وی گفت: طبعاً در این اجلاس، مجالی است که با روسای پارلمانی کشورهای مختلف گفتگوهایی داشته باشیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در شرایط فعلی که آمریکایی‌ها موجب به هم ریختگی در روابط بین المللی شدند، گفتگو با مسئولان کشورهای مختلف، هم از جهت روشنگری و هم از جهت همکاری‌های دو جانبه، موضوعیت دارد.

 

وی افزود: امیدواریم با حضور همکاران و تقسیم کاری که وجود دارد در این زمینه‌ها توفیق حاصل شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز برای شرکت در صد و چهل و یکمین نشست اتحادیه بین المجالس جهانی، در صدر یک هیات پارلمانی، عازم بلگراد پایتخت صربستان شد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار