وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

پیش بینی قیمت دلار ۱۰ تیر ۱۴۰۳

قیمت دلار در شروع دومین هفته تیر با کاهش ۸۰۰ تومانی به کف کریدور ششم رسید و در ادامه معاملات مسیر رفته را برگشت و به کانال ابتدایی کریدور مذکور صعود کرد. روند بازار ارز احتیاطی شده و بسیاری از فعالان ترجیح می‌دهند تا مشخص شدن نتیجه انتخابات، معامله جدی نداشته باشند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دلار در شروع هفته با کاهش قیمت بازگشایی شد و در ادامه معاملات، مسیر رفته را برگشت و در کانال ابتدایی کریدور ششم به کار خود پایان داد. معامله‌گران، بازار ارز را از چشم‌انداز انتخابات رصد می‌کنند و معتقدند تا نتیجه این رخداد سیاسی مشخص نشود، بازار ارز کم‌عمق است و فعالان بازار ترجیح می‌دهند نظاره‌گر باشند تا بازیگر.

 
کارشناسان اقتصادی می‌گویند با شروع تابستان، تقاضا برای دلار افزایش می‌یابد و تا پایان این فصل روند اسکناس آمریکایی را افزایشی می‌دانند. پیش‌بینی آنها در یک ماه آینده وابسته به نتیجه انتخابات است.

 
گفتنی است معاملات روز شنبه در بازار ارز متمرکز بر اخبار مربوط با انتخابات ریاست‌جمهوری بود. روند عرضه و تقاضا هرچند متعادل بود اما دادوستدها رونق چندانی نداشت.

با توجه به اینکه انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری به دور دوم کشیده شده است می‌توان روزهای آرامی را در هفته جاری با نوسان محدود برای بازار ارز پیش‌بینی کرد.

 قیمت درهم روز شنبه روی رقم ۱۶ هزار و ۷۶۰ تومانی ایستاد و نسبت به آخرین معامله هفته گذشته ۱۰۰ تومان افت کرد. قیمت تتر روز شنبه با تحرکات قیمت دلار همراه شد و روند رفت و برگشتی داشت. این رمز ارز روی رقم ۶۱ هزار و ۳۰۰ تومانی ایستاد.

 
پوند انگلیس با رشد ۵۰۰ تومانی روی قیمت ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومانی معامله شد و یورو نیز با افزایش ۷۰۰ تومانی روی رقم ۶۵ هزار و ۵۴۰ تومانی ایستاد.

شایان ذکر است اسکناس دلار روز شنبه در مرکز مبادله با رقم ۴۶ هزار و هفت تومان عرضه شد و رشد محدود ۶ تومانی پیدا کرد. حواله دلار با افزایش ۶۵ تومانی به کانال بالاتر صعود کرد و با رقم ۴۳ هزار و ۱۷ تومانی عرضه شد./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار