آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

لغو صدها پرواز در کانادا بدلیل اعتصاب

شکست مذاکرات بین دو شرکت هواپیمایی کانادا منجر به اختلال در پرواز‌های ۵۵ هزار مسافر در تعطیلاتی شد که این کشور روز ملی را جشن می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت هواپیمایی کانادایی وست جت ۴۰۷ پرواز خود را پس از شکست مذاکرات این شرکت و اتحادیه نمایندگی مکانیک‌های اعتصاب کننده در رسیدن به توافق، لغو کرد.

 

براساس گزارش المیادین، این لغو‌ها علاوه بر ۱۵۰ لغو اعلام شده در عصر جمعه و ۲۵ مورد لغو اعلام شده در روز پنجشنبه است که بیش از ۵۵۰۰۰ مسافر را در تعطیلاتی که کشور در آن روز ملی را جشن می‌گیرد و یکی از شلوغ‌ترین تعطیلات آخر هفته سال است، تحت تاثیر قرار داد.

 

این شرکت خشم خود را ابراز کرد و گفت که اتحادیه را کاملاً در قبال موارد غیرضروری فشار و هزینه‌های متحمل شده در نتیجه اعتصاب مسئول می‌داند.

 

کارگران مکانیک، مهندسان تعمیر و نگهداری هواپیما و سایر کارکنان فنی وست جت روز جمعه، ۲۸ ژوئن، پس از آن که مذاکرات در مورد دستمزد و شرایط کار به توافق نرسید، دست به اعتصاب زدند.

 

این شرکت اعلام کرد در سال اول قرارداد ۱۲.۵ درصد افزایش دستمزد و ۲۳ درصد افزایش دستمزد مرکب در طول مدت قرارداد ارائه کرده است. اما اتحادیه افزایش دستمزد را رد کرد و در ۱۸ ژوئن پس از رای ۹۷ درصد از اعضای آن به رد توافق اولیه دستمزد‌ها که در ماه مه به دست آمد، اخطاریه اعتصاب ارسال کرد.

 

الکسیس فون هانسبرویچ، مدیرعامل این شرکت تقصیر را دقیقا به گردن آنچه که او آن را کنسرسیوم سرکش از آمریکا خواند، می‌داند که تلاش می‌کند تا به کانادا نفوذ کند، و خاطرنشان کرد که هدف آنها این بود که تا حد امکان بسیاری از سفرهای مسافران کانادایی را مختل کنند.  

 

از سویی دیگر یان اورشد، نماینده این شرکت در انجمن مکانیک هواپیما (AMFA)، اظهارات فون هانسبرویچ را ناامیدکننده خواند و گفت که این شرکت بود که از مذاکره امتناع کرد.

 

اورشد تأیید کرد که وست جت پس از ارائه پیشنهاد نهایی خود در شامگاه چهارشنبه، ۲۶ ژوئن، بازگشت به میز را به تاخیر انداخت. در عوض، سیموس اوریگان، وزیر کار کانادا، اتحادیه را به داوری الزام آور ارجاع داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار