پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

دو سوم صهیونیست‌ها خواستار برکناری نتانیاهو هستند

دو سوم صهیونیست‌ها خواستار برکناری نتانیاهو هستند جدیدترین نظرسنجی منتشر شده از اراضی اشغالی نشان داد که دو سوم شهرک نشینان، نتانیاهو را مناسب نخست وزیر نمی‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک نظرسنجی که توسط کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی انجام شد نشان داد که حدود دو سوم صهیونیست‌ها از برکناری بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از سیاست حمایت می‌کنند.

 

بنابر گزارش سما الاخباریه، بر اساس این نظرسنجی، ۶۶ درصد معتقدند که نتانیاهو که ۷۴ سال سن دارد، باید بازنشسته شود و برای دوره هفتم نامزد نشود، در حالی که ۲۷ درصد از پاسخ دهندگان معتقدند که او باید برای یک دوره جدید کاندید شود و به حرفه سیاسی خود ادامه دهد و ۷ درصد نیز معتقدند که نمی‌دانند او باید برای یک دوره جدید نامزد شود یا نه.

 

نظرسنجی جدید در حالی انجام شد که سایر نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که بنی گانتس، رهبر حزب اپوزیسیون وحدت ملی نسبت به نتانیاهو برای پست نخست‌وزیری در صورت برگزاری انتخابات شانس بیشتری دارد. پیش از این بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط روزنامه معاریو، ۴۴ درصد از صهیونیست‌ها گانتس را برای ریاست کابینه صهیونیستی ترجیح می‌دهند در حالی که ۳۸ درصد به نتانیاهو رای داده اند.

 

شمار زیادی از شهرک‌نشینان صهیونیست شب گذشته نیز در نقاط مختلف سرزمین‌های اشغالی دست به تظاهرات اعتراضی زده‌اند.  پیش از این نیز سرزمین‌های اشغالی بارها شاهد برگزاری تظاهرات‌های اعتراضی مشابه از سوی شهرک‌نشینان صهیونیست بوده است.

 

گفتنی است با تداوم جنگ علیه نوار غزه و عدم کسب هرگونه دستاورد نظامی از سوی رژیم صهیونیستی انتقادها در سرزمین‌های اشغالی علیه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم و کابینه وی شدت گرفته است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار