سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

مقاومت یمن از شهپاد «طوفان ویرانگر» رونمایی کرد + تصاویر و فیلم

مقاومت یمن از شهپاد «طوفان ویرانگر» رونمایی کرد + تصاویر و فیلم نیرو‌های مسلح دولت قانونی یمن اعلام کرد که کشتی «TRANSWORLD NAVIGATOR» را در تاریخ ۲۳ ماه ژوئن (سوم تیر) به‌وسیله شهپاد «طوفان المدمر» (طوفان ویرانگر)، هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ این شهپاد در داخل یمن ساخته شده است و قدرت ویرانگری بسیار بالایی دارد. وزن آن به هزار تا هزار و ۵۰۰ کیلوگرم می‌رسد و از طریق کنترل از راه دور هدایت می‌شود.

سرعت شهپاد طوفان المدمر ۴۵ کیلومتر در ساعت بوده و در تمام شرایط آب و هوایی قادر به انجام ماموریت است.

نیرو‌های مسلح یمن همچنین تاکید کرد: ما به همه کشتی‌هایی که مخالف دستورالعمل‌های یمن فعالیت می‌کنند هشدار می‌دهیم که هدف اصلی این شهپاد هستند.

روز گذشته روزنامه آمریکایی «نشنال اینترست» در گزارشی با اعتراف به توانایی موشکی نیرو‌های مسلح یمن برای حمله به ناو‌های آمریکایی نوشت: حوثی‌ها (انصارالله یمن) در اواخر سال ۲۰۲۳ ثابت کردند که می‌توانند کل نیروی دریایی آمریکا را با موشک‌هایی که در اختیار دارند، از خود دور کنند.

این رسانه آمریکایی افزود: هزینه بالای ناو‌های هواپیمابر آنها را به اهدافی وسوسه انگیز تبدیل می‌کند و انهدام یا وارد کردن آسیب جدی به آنها میلیارد‌ها دلار هزینه برای آمریکایی‌ها خواهد داشت. با آسیب آنها توانایی‌های نیروی دریایی ایالات متحده به طور جدی به خطر می‌افتد.

نشنال اینترست در ادامه گزارش خود تاکید کرد که دوره ناو‌های هواپیمابر قدرتمند نیروی دریایی آمریکا با وجود موشک‌های مافوق صوت نیرو‌های مسلح یمن به پایان رسیده است.

ارتش یمن طی ماه‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی اسرائیلی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد.

نیرو‌های ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانیکه رژیم اسرائیل حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

به دنبال حملات مذکور، آمریکا و انگلیس بامداد ۲۱ دی ماه در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند؛ حملاتی که تا به امروز ادامه یافته است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار