بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

خودداری نتانیاهو از شرکت در مراسم روز استقلال آمریکا

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که در مراسم روز استقلال آمریکا شرکت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 01
کد خبر: ۲۴۷۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه تلویزیونی «کان» رژیم صهیونیستی از قصد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم برای شرکت نکردن در مراسم روز استقلال آمریکا (پنجشنبه ۴ جولای/۱۴ تیرماه) خبر داد و نوشت که وی علت حضور نیافتن در این مراسم در محل اقامت سفیر آمریکا را، جنگ غزه اعلام کرده است.

در همین حال، روزنامه «تایمز اسرائیل»، علت شرکت نکردن نتانیاهو در مراسم یاد شده در قدس اشغالی را تنش‌ها بین وی و دولت «جو بایدن» رئیس جمهوری ایالات متحده ارزیابی کرد.

 در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، تنش بین تل آویو و واشنگتن تشدید شده است.

روز یکشنبه، یک عضو کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی از حزب حاکم «لیکود»، صلاحیت رئیس‌جمهوری آمریکا را برای تصدی این منصب را زیرسئوال برد و او را عروسک خیمه شب بازی دانست.

«تالی گاتلیب» عضو کنست و هم حزبی نتانیاهو، با حمایت ضمنی از جمهوری خواهان، گفت: بایدن صلاحیت رهبری ایالات متحده را ندارد.

این عضو حزب لیکود، پیشتر با ارائه شکایتی به پلیس رژیم صهیونیستی، خواستار بازداشت بایدن شده بود.

گاتلیب، جرم بایدن را نقض دستورالعمل‌های امنیتی و افشای جزئیات طرح پایان جنگ علیه نوار غزه و مبادله اسیران ذکر کرده و خواستار بازداشت وی به محض ورود به فلسطین اشغالی شده بود.

پس از گذشت حدود ۹ ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با فشار‌های گسترده داخلی بویژه از سوی خانواده اسیران صهیونیست برای امضای توافق آتش بس با مقاومت فلسطین به جای ادامه جنگ روبه رو است.

در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آنها بر آتش بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند. بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی به خاطر پرونده‌های فساد می‌دانند.

دولت دموکرات آمریکا، اقدامات کابینه نتانیاهو را عامل گرایش بیشتر جوانان فلسطینی به مقاومت و در نتیجه تسریع فروپاشی رژیم اشغالگر می‌داند./باشگاه خبرنگاران جوان 

مطالب مرتبط
ارسال نظر