۹۰۰ افسر اسرائیلی خواستار خروج از ارتش شدند-راهبرد معاصر

۹۰۰ افسر اسرائیلی خواستار خروج از ارتش شدند

منابع اسرائیلی اعلام کردند که در میانه کمبود نیرو، 900 افسر ارتش این رژیم نیز درخواست بازنشستگی داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 01
کد خبر: ۲۴۷۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، منابع اسرائیلی اعلام کردند که درخواست افسران این رژیم برای خروج از ارتش در مقایسه با سال‌های گذشته 8 برابر شده است.شبکه 12 اسرائیل گزارش داد که 900 افسر ارتش اسرائیل با درجه سروان و سرگرد از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون درخواست بازنشستگی داده‌اند و این در حالی است که این رقم طی سال‌های گذشته نهایت 120 مورد بود.

 

این شبکه افزود: «درخواست این تعداد افسر برای خروج از ارتش، تنها بحران ارتش نیست، بلکه به کل حکومت اسرائیل مربوط می‌شود و نگران کننده است».«نیر دوری»، تحلیلگر نظامی شبکه 12 نیز گفت: «اکنون یکی از سخت‌ترین کارها حفظ افسران ارتش اسرائیل در پست‌های مهم است، در ماه‌های اخیر مشخص شده است که افسران تمایل زیادی به ترک ارتش اسرائیل دارند یا حداقل به آن فکر می‌کنند».به گفته او اکثر این افسران کسانی هستند که تا سن بازنشستگی 15 الی 20 سال فاصله دارند. «نیر دوری» دلیل عدم تمایل آن‌ها برای حضور در ارتش را یکی عملیات 7 اکتبر و شکست امنیتی و نظامی اسرائیل و دیگری کاهش مشروعیت ارتش در جامعه اسرائیل عنوان کرد.


در این راستا روزنامه هاآرتص، چاپ فلسطین اشغالی در گزارشی نوشت که دهها نظامی ذخیره ارتش اسرائیل که به مرخصی رفته‌اند، حاضر به بازگشت به غزه نیستند.طبق این گزارش، آن‌ها گفته‌اند که حتی اگر محاکمه نظامی شوند نیز به غزه بازنخواهند گشت. این مسأله در حالی است که ارتش اسرائیل با کمبود نیرو مواجه است و در این راستا شبکه 12 عبری‌زبان در 20 خرداد ماه در گزارشی خبر داد که «هزتری هالوِی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم اشغالگر به سران سیاسی این رژیم نامه نوشته و گفته است که به 15 گردان دیگر (4500 نیرو) نیاز دارد تا بتواند مأموریت‌های محوله را به پیش ببرد.در این راستا کمبود نیرو، موجب فشار به نیروهای نظامی حاضر در مناطق درگیری شده است، به طوریکه فرماندهان نظامی از دادن مرخصی به نیروهای خود اجتناب می‌کنند، مسأله‌ای باعث فشار شدید بر نیروها شده است.


از سوی دیگر جنگ غزه موجب ضربات شدید روحی و روانی بر نظامیان ارتش اشغالگر شده است؛ تا جایی که روزنامه جروزالم پست هفته گذشته در گزارشی به نقل از سازمان اسرائیلی «نیفگاشیم» نوشت که هزاران نظامی این رژیم که از غزه بازگشته‌اند، از اختلال استرس و اضطراب پس از سانحه رنج می‌برند.

 

به گفته مدیر عامل این مؤسسه، بیش از 10 هزار نظامی ذخیره ارتش اسرائیل خواستار خدمات روان درمانی شده‌اند.از سوی دیگر به رغم گذشت 269 روز از جنگ، ارتش اسرائیل همچنان ناتوان است از برآورده کردن اهداف اولیه است؛ به طوریکه رسانه‌های عبری‌زبان به نقل از فرمانده یگان راهبردی نیروی هوایی اسرائیل نوشته‌اند: «با گذشت 8 ماه از جنگ تنها توانسته‌ایم 35 الی 40 درصد توانایی‌های حماس را از بین ببریم»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده