سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند

صدها افسر جدید اسرائیلی تهدید به تمرد از خدمت کردند

صدها افسر جدید اسرائیلی تهدید به تمرد از خدمت کردند روزنامه صهیونیستی هاارتص از پیوستن ۱۰۰ افسر نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به جریان تمرد علیه سیاست‌های نتانیاهو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، این رسانه عبری زبان خبر داد، یکصد افسر از یکی از یگان‌های نیروی هوایی اسرائیل تهدید کردند در صورتی که تغییرات قوانین قضائی توسط کابینه راستگرای نتانیاهو به انجام برسد، آنها از خدمت در ارتش اسرائل تمرد خواهند کرد.

 

به نوشته این رسانه در میان افسران امضا کننده این اعلامیه تهدید آمیز دو افسر ارشد و بلند پایه و از فرماندهان سابق نیروی هوایی هم به چشم می‌خورند.

 

هاارتص بدون نام بردن از این دو افسر بلند پایه افزود: صدها نظامی و افسر اسرائیلی از یگان‌های عملیات ویژه و واحد جنگ الکترونیک وابسته به سرویس اطلاعات نظامی هم اعلام کردند که از یک شنبه (فردا) برای ادای خدمت احتیاط به یگان‌های خود ملحق نخواهند شد.

 

آنها ضمن تاکید بر اعتراض خود به سیاست‌های نتانیاهو با دیکتاتور توصیف کردن نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کردند، تعهدی نسبت به دیکتاتور ندارند.

 

به نوشته این رسانه به غیر از این افراد صدها نظامی دیگر نیز طی هفته‌های گذشته در پیام‌ها و طومارهای مشابهی تمرد خود را از حضور در یگان‌های نظامی، اطلاعاتی و انتظامی رژیم صهیونیستی اعلام کردند.

 

گفتنی است بیش از دو ماه است که رژیم صهیونیستی شاهد تظاهرات مستمر و رو به گسترشی است که باعث شده است حتی رئیس رژیم صهیونیستی هم نسبت به فروپاشی این رژیم اعلام خطر کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار