دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

موافقت مخفیانه نتانیاهو با پیوستن بن گویر به کابینه جنگ

منابع رسانه‌ای اسرائیلی فاش کردند که بنیامین نتانیاهو به شکل مخفیانه با پیوستن «ایتامار بن گویر» وزیر جنجالی امنیت داخلی به کابینه جنگ موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ تلویزیون دولتی اسرائیل (کان) امروز (سه شنبه) از انتصاب «ایتامار بن گویر» به عضویت کابینه جنگ این رژیم خبر داد و گفت که بنیامین نتانیاهو به طور مخفیانه با این انتصاب موافقت کرده است.

سازمان پخش همگانی اسرائیل (کان) خبر داد که علی‌رغم انحلال کابینه جنگ در ۱۷ ژوئن (۲۸ خرداد)، اما به شکل غیر رسمی در برخی مواقع تشکیل می‌شود و نتانیاهو خواسته است تا چیزی در خصوص پیوستن بن گویر به این کابینه منتشر نشود.

کابینه جنگی اسرائیل در ۱۱ اکتبر، پس از آغاز جنگ غزه با عضویت «بنیامین نتانیاهو»، «یوآف گالانت»، «بنی گانتس»، «ران درمر» و «گادی آیزنکوت» تشکیل شد که شاکله فراجناحی داشت و مصوبات آن نیازی به تأیید پارلمان (کنست) نداشت.

اما در تاریخ ۲۰ خرداد، در پی اوج‌گیری اختلافات و تشن میان اعضای کابینه جنگ، «بنی گانتس» و «گادی آیزنکوت» کناره‌گیری کردند و سپس نتانیاهو در ۲۸ خرداد از انحلال این شورا خبر داد.

کابینه جنگ که برای اداره جنگ غزه تشکیل یافته بود و تلاش داشت نماد انسجام داخلی اسرائیل در مواجهه با حماس باشد، اما تا جایی پیش رفت که به نماد چند دستگی و اختلافات بدل شد؛ به طوریکه به گفته رسانه‌های اسرائیلی در روز‌های پایانی این کابینه عملا هیچ تصمیمی در آن گرفته نمی‌شد.

در این میان «ایتامار بن گویر» وزیر به شدت تندرو و جنجالی اسرائیلی پیش از این به رادیو ارتش این رژیم گفته بود که نتانیاهو باید او را به عضویت کابینه جنگ در آورد و قصد دارد تغییراتی در این شورا اعمال کند.

به گویر گفته بود که اگر به عضویت کابینه جنگ در نیاید، عامدانه به «اخلال و جوسازی» روی خواهد آورد.

با این حال منابعی در دفتر بنیامین نتانیاهو، اخبر مربوط به عضویت بن گویر در کابینه جنگ را تکذیب کردند.

روز گذشته بن گویر گفته بود که نتانیاهو به تنهایی تصمیمات را می‌گیرد و حاضر نیست کسی را در تصمیم‌گیری‌ها شریک کند. / باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر