عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

وزیر صهیونیست فلسطینیان مناطق ۱۹۴۸ را خطرناک خواند

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی با خطرناک خواندن فلسطینیانی که داخل اراضی اشغالی زندگی می‌کنند، خواستار دفع خطر آنان شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۱۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 03
کد خبر: ۲۴۸۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که بدنبال افزایش تعداد شهرک‌های صهیونیست نشین در اراضی اشغالی است، گفت: «عرب‌هایی که در داخل اراضی ما زندگی می‌کنند، یک تهدید وجودی برای اسرائیل هستند.»

 

براساس گزارش خبرگزاری سما، اسموتریچ در یک مصاحبه رادیویی گفت: «نمی‌توان درباره تهدید بزرگ اعراب اسرائیل صحبت نکرد، زیرا تعداد زیادی از عرب‌ها در داخل کشور ما وجود دارند.»

 

اسموتریچ در ادامه مدعی شد: «آن‌ها مقادیری سلاح، مهمات، بمب‌های دست‌ساز و نارنجک‌های دستی را برای خرابکاری دزدیده‌اند. این مهمات از پایگاه‌های ارتش اسرائیل دزدیده شده است. آن‌ها در جوامع ما زندگی می‌کنند و برای ما خطرناک محسوب می‌شوند.»

 

این وزیر صهیونیستی ادعا کرد: «اگر نقشه ایران محقق شود و از جا‌های مختلف تهاجم صورت گیرد، اعرابی که در بین ما هستند و صد‌ها و هزاران سلاح از اسرائیل دارند تصمیم بگیرند در جنگ شرکت کنند چه؟ این یک تهدید وجودی برای دولت اسرائیل است.»

 

اسموتریچ تاکید کرد که جبهه دیگری که نباید در سبد تهدیدات نادیده گرفته شود، جبهه داخلی اعراب در اراضی اشغالی است. او در همین راستا به ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی حمله کرد و او را فرد ناکامی توصیف کرد که توان  مدیریت این جبهه را ندارد و در مواجهه با آن شکست سختی خواهد خورد.

 

این مقام صهیونیست در پایان گفت که رژیم باید سلاح‌هایی که در دست فلسطینیان داخل اراضی اشغالی است را جمع آوری کند و این خطر را از بین ببرد، زیرا از نظر اسموتریپچ این خطر درونی است و برای رژیم صهیونیستی خطرناکتر از آنچه در آن سوی مرز وجود دارد، است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر