پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه

وحیدی: همه چیز برای برگزاری انتخابات در روز جمعه آماده است

وزیر کشور با بیان اینکه انتخابات اخیر در کمال امنیت و سلامت و با رقابت و مشارکت مردم برگزار شد، گفت: همه چیز برای برگزاری یک انتخابات دیگر در روز جمعه آماده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 03
کد خبر: ۲۴۸۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه، 13 تیر 1403) هیئت دولت، در جمع خبرنگاران، گفت: همه چیز برای برگزاری یک انتخابات دیگر آمده است.


وی افزود: انتخابات اخیر در کمال امنیت و سلامت و با رقابت و مشارکت مردم برگزار شد.


وزیر کشور ادامه اضافه کرد: خودِ ما بیش از همه و دستگاه‌ها بیش از همه مصرّ هستند که این اتفاق بیفتد و این را در نحوه انتخابات در مجلس خبرگان و هم در مجلس شورای اسلامی دیدیدم.


وحیدی افزود: این مسئله هم در دور اول ریاست‌جمهوری به‌خوبی نشان داده شد، اگر هم دوستان کسانی که این القا را کردند و این حرف‌ها را زدند و به دولت خودشان نگاه کردند و چنین برداشت‌هایی داشتند.


وی تأکید کرد: دولت آیت‌الله رئیسی، دولت اخلاق، انصاف و قانون است و چنین اتفاقی حتماً نخواهد افتاد و همچنین بحثی را در بعضی از ستادها مطرح می‌کنند که اگر مثلاً فلان‌کس رأی نیاورد، مفهومش تقلب است؛ این هم جز ترفندهایی است که دشمنان ما دنبال می‌کنند و خط از خارج از کشور است. 


وزیر کشور ادامه داد: نباید در واقع اجازه داد فضای خوب انتخابات که تا این مرحله به‌خوبی دنبال شده و یک فضای بسیار خوب و ارزشمندی بوده، با این گفته‌های نادرست خراب کنیم؛ البته ما به بعضی از ستادها گفته‌ایم که اگر هر موردی هست و گزارشی به آنها رسید که اگر تخلفی بود، بلافاصله گزارش دهند و وزارت کشور هم رسیدگی خواهد کرد.


وحیدی اضافه کرد: بنابراین از همه عزیزان در استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها، می‌خواهم که بدون توجه به این حرف‌های ناصحیح با شدت، همان فعالیت‌هایی که در راستای تحقق آرمان‌های نظام و تحقق پروژه‌ها و اهداف دولت شهید رئیسی است را پیگیری و دنبال کنند.


وزیر کشور خاطرنشان کرد: انتخابات هم با کمال صحت و سلامت کامل و صیانت از آرای رای دهندگان همان‌طور که در این دو سه مرحله محقق شد، انشا الله برگزار می‌شود و افتخاری دیگر بر افتخارات دولت آیت‌الله رئیسی بیفزاید./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار