جزئیات سفر مخبر به قزاقستان-راهبرد معاصر
جزئیات سفر مخبر به قزاقستان مردم با مشارکت در انتخابات بر سرنوشت خود اثر می‌گذارند درخواست رضایی از بختیاری‌ها و لُرها برای رای به جلیلی رهبر انقلاب: کسانی که دور اول رأی ندادند مخالف نظام نیستند مجلس خبرگان رهبری: مشارکت مردم ثمرات بسیاری برای کشور دارد واکنش سخنگوی دولت به نمایش نمودار تورم در مناظره انتخاباتی پزشکیان: کاری می‌کنم تا جوانان دیگر حسرت خارج را نخورند باقری: لبنان جهنم بی بازگشت صهیونیست‌ها است خاندوزی خبر داد: رشد تولید ناخالص داخلی بدون نفت و سرمایه‌گذاری در دولت رئیسی تبلیغات نامزدها ساعت ۸ صبح فردا به پایان می‌رسد ثبت‌نام آزمون استخدامی ۱۴۰۳ دستگاه‌های اجرایی از فردا آغاز می‌شود امیر الهامی: حضور پرشور مردم در انتخابات موجب انسجام ملی می‌شود پزشکیان: مگر برنامه دارید؟ برنامه به کتاب آوردن نیست/ جلیلی: دلار ۳هزار تومان را ۳۰هزار تومان کردید؛ کسی نیستم که در مواجهه با اولین مشکل، بهانه بیاورم سردار پاکپور: مهندسی رزمی نیروی زمینی سپاه در مردم‌یاری نیز فعال است

جزئیات سفر مخبر به قزاقستان

سرپرست ریاست‌جمهوری به‌منظور شرکت در بیست و چهارمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای امشب عازم آستانه پایتخت قزاقستان خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۱۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 03
کد خبر: ۲۴۸۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرپرست ریاست‌جمهوری به‌منظور شرکت در بیست و چهارمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای امشب در صدر هیئت عالیرتبه سیاسی و اقتصادی به آستانه پایتخت قزاقستان سفر می‌کند.


محمد مخبر در این سفر علاوه بر شرکت و سخنرانی در بیست و چهارمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای، دیدارهای دوجانبه‌ای نیز با برخی سران کشورهای عضو این سازمان خواهد داشت.


آستانه پایتخت قزاقستان روزهای ۱۳ و ۱۴ تیرماه میزبان اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای است.


کشورهای عضو سازمان شانگهای ۴۳ درصد از جمعیت جهان، ۲۵ درصد از تولید ناخالص، ۲۰ درصد از صادرات، ۲۰ درصد از واردات جهان و حدود ۲۳ درصد از اقتصاد جهانی را در اختیار دارند.


جمهوری اسلامی ایران از دهه گذشته درخواست عضویت رسمی در جمع ۸ عضو این سازمان (چین،‌ روسیه، هند،‌ قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان، پاکستان و ازبکستان) را ارائه کرد که با آغاز دولت سیزدهم و تغییر رویکرد سیاست خارجی ایران، این درخواست در اولین حضور شهید سید ابراهیم رئیسی در اجلاس سران شانگهای در شهریور ۱۴۰۰ در تاجیکستان مورد پذیرش قرار گرفت.


پس از طی‌کردن فرایندهای قانونی داخل سازمان، نهایتاً در تیرماه ۱۴۰۲ و در بیست و سومین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به میزبانی هند که به شکل مجازی برگزار شد، ایران رسماً به جمع اعضای اصلی این سازمان پیوست تا دریچه‌ای از فرصت‌ها و ظرفیت‌های متنوع و متعدد در راستای منافع متقابل ایران و اعضای سازمان همکاری شانگهای به روی جمهوری اسلامی ایران و دیگر اعضا گشوده شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده