جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد

جمع‌آوری پل گیشا بدسلیقگی شهرداری تهران بود

فرماندار شمیرانات گفت: جمع‌آوری پل گیشا که بخشی از هویت تهران بود بدسلیقگی شهرداری محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیاوش شهریور فرماندار شهرستان شمیرانات در جلسه بازآفرینی استان تهران اظهار داشت: پل گیشا با بدترسلیقه‌ترین اقدام شهرداری تهران جمع‌آوری شد. این پل هویت تهران بود و می‌توانست تبدیل به پیاده‌راه شود یا تبدیل به عرصه عرضه اقدامات معماری باشد. حتی می‌شد یک کار فرهنگی خوب بر روی این پل انجام داد و پل گیشا خاطره‌ای برای تهران بود که در این بازآفرینی از بین رفت.

 

وی گفت: بیشترین آثار ثبت شده کشور در مرکز تهران واقع شده و نباید با بازآفرینی هویت شهری دستخوش تغییر شود.

 

  شهریور بیان داشت: بوم‌گردی‌ها را در روستاها ایجاد کرده‌اند و نباید با نوسازی آثار تاریخی که در روستاها قرار دارد از بین ببرند.

 

وی یادآور شد: در حال حاضر دربند جزو بازآفرینی شهری قرار گرفته و اقدامات باید با حفظ هویت تاریخی دربند باشد.

 

فرماندار شهرستان شمیرانات افزود: ما با شهرداری تهران مرزبندی جغرافیایی داریم و عملاً دست‌مان در اقدام مؤثر عمرانی و بازآفرینی بسته است. ولی در فشم اقداماتی برای باز‌آفرینی آنجا انجام داده‌ایم و سه حوزه مبانی هویتی اجتماعی، فرهنگی و تاریخی شمیرانات باید مدنظر قرار گیرد. * تهران ۲۰ منطقه بافت فرسوده دارد در ادامه علی‌اکبری رئیس سازمان بهسازی و نوسازی شهر تهران نیز اظهار داشت: در ۲۰ منطقه تهران بافت فرسوده وجود دارد که جلسات بازآفرینی آن تشکیل شده است.

 

وی با اشاره به اینکه موضوع بازآفرینی محلات فرابخشی است، گفت: باید تمامی دستگاه‌های دولتی و شهری در این خصوص اقدام کنند و مصوبه هیأت وزیران نیز در این خصوص وجود دارد.

 

اکبری یادآور شد: ۱۸ محله تهران در اولویت بازسازی قرار گرفته است و برنامه‌های آن نیز تصویب شده و شهرداری تهران نیز منابع مشخصی را برای آن پیش‌بینی کرده است ولی هنوز اقدامات زیربنایی و روبنایی انجام نشده است.

 

رئیس سازمان بهسازی و نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: ما ۶۵ زمین متعلق به دستگاه‌های دولتی را شناسایی کرده‌ایم که ۱۴ زمین اولویت اول را داشت که به تصویب شورای عالی مسکن که ریاست آن با رئیس جمهور است، رسید و قرار شد در برنامه قرار بگیرد ولی وزیر اقتصاد این مصوبه را برگرداند و گفت باید در هیأت دولت به تصویب برسد.

 

وی گفت: این اقدام در حالی است که این مصوبه با دستور رئیس جمهور بوده و ما انتظار داشتیم که با سرعت بیشتری پیش برود. 

 

اکبری خاطرنشان کرد: با گذشت شش ماه هنوز یک متر مربع به شهرداری تهران اختصاص پیدا نکرده است و در خصوص موضوع قیر نیز شهر تهران در موعد مقرر شناسنامه معابر را داده و مقرر شده ۱۶۵۰ تن قیر به تهران تخصیص پیدا کند ولی این اتفاق هنوز رخ نداده است و بعضی از شهرهای کوچک هزار تن قیر گرفته‌اند ولی شهر تهران هنوز یک تن قیر هم نگرفته است تا در حوزه تجدید آسفالت در کلانشهر اقدام کند.

 

رئیس سازمان بهسازی و نوسازی شهر تهران گفت: براساس مصوبات در صورتی که شهرداری‌ها ۳۰ درصد از منابع را برای خدمات زیربنایی یا روبنایی بیاورند ۷۰ درصد باقی مانده نیز قرار شده از سوی دولت پرداخت شود ولی تاکنون در این زمینه اتفاقی رخ نداده است.

 

ستاد بازآفرینی استان تهران با حضور انوشیروان محسنی‌ بندپی استاندار تهران و جمعی از مدیران و شهرداران استان در حوزه بافت فرسوده برگزار شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار