سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

تاکید لاریجانی بر گسترش همکاری های ایران و قطر

رئیس مجلس با اعتقاد به اینکه قدم های خوبی در زمینه همکاری های تجاری و اقتصادی میان ایران و قطر برداشته شده است بر گسترش این همکاری ها تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی عصر امروز (یکشنبه، ۲۱ مهرماه) در حاشیه صدوچهل و یکمین اجلاس اتحادیه بین المجالس جهانی(IPU) با احمد آل محمود رئیس پارلمان کشور قطر دیدار و گفت وگو کرد.

بنابراین گزارش رئیس مجلس در ابتدای این دیدار با بیان اینکه شرایط منطقه پر تحرک است، گفت: اگرچه شرایط منطقه پرتحرک است اما کشورهای دیگری در منطقه دخالت می کنند و برخی از کشورها نیز در منطقه مشکل آفرین هستند و انرژی کشورهای اسلامی را از بین می برند البته هنوز بحران در منطقه وجود دارد و در برخی زمینه ها گسترش پیدا کرده است لذا باید برای حل آن تلاش بسیاری کرد.

لاریجانی با تاکید بر اینکه مبنای حل مسائل منطقه را، گفت وگوی سیاسی می داند نه رفتارهای نظامی، اظهار کرد: همان طور که رفتارهای نظامی در سوریه پاسخ نداد در جاهای دیگر نیز پاسخ نمی دهد و فقط به مردم سوریه خسارت وارد کرد و البته در یمن نیز اینگونه بود.

رئیس مجلس همچنین معتقد است در زمینه همکاری های اقتصادی و تجاری میان دو کشور قدم های خوبی برداشته شده است.

همچنین رئیس پارلمان قطر در این دیدار با بیان اینکه سیاست های قطر همواره بر گفت وگو استوار است، گفت: محاصره قطر اتفاق ناعادلانه ای بود که نباید رخ می داد همچنین ما در مقابل نسل های آینده- اینکه در صلح باشند یا جنگ- مسئولیم.

وی با اشاره به میانجیگری قطر در مسئله یمن، گفت: امروز مردم مظلوم و مسکین یمن قربانی شده اند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار