تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

روز ۲۷۵ طوفان الاقصی/ ادامه بمباران مناطق مختلف نوار غزه

تداوم حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و برگزاری تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در اراضی اشغالی از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه طی ۹ ماه گذشته همچنان ادامه داشته و تعداد دیگری شهید و زخمی در میان ساکنان مظلوم این باریکه برجای می‌گذارد.

 

برجای ماندن چندین شهید و زخمی در بمباران مناطق مختلف غزه

خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی طی ساعات گذشته ساختمان‌های دولتی از جمله ساختمان پست و وزارت داخلی فلسطین در جنوب نوار غزه را بمباران کردند.

 

جنگ افزارهای نظامیان صهیونیست نیز به سمت مناطق شمالی استان مرکزی نوار غزه تیراندازی کردند.

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز اردوگاه النصیرات واقع در مرکز نوار غزه را نیز بمباران کردند. حملات اشغالگران صهیونیست، خانه‌های مسکونی در منطقه ابوجابر واقع در مرکز نوار غزه را نیز هدف قرار داد.

 

بمباران خانه‌های مسکونی در منطقه الزوایده واقع در مرکز نوار غزه دست کم شش شهید و چندین زخمی برجای گذاشت.

 

بمباران مناطق مختلف نوار غزه ادامه دارد

نیروهای دفاع شهری نوار غزه نیز اعلام کردند که در پی بمباران خانه‌های مسکونی در محله المیناء واقع در غرب شهر غزه چندین تن زیر آوار مدفون شدند.

 

علاوه بر این، توپخانه و تانک‌های رژیم صهیونیستی نیز به صورت گسترده مناطق غربی شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را زیر آتش گرفتند.

 

وقوع درگیری‌های مسلحانه در «طوباس»

از سوی دیگر حملات نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری طی ساعات گذشته باعث وقوع درگیری‌های مسلحانه در این منطقه شد.

 

به گزارش شبکه المیادین، نظامیان صهیونیست به منطقه عزون واقع در شرق قلقیلیه حمله کردند.

 

این عناصر اشغالگر به منطقه نعلین واقع در غرب رام الله نیز یورش بردند. خانه‌های فلسطینی‌ها در منطقه بیت امر واقع در شمال الخلیل شاهد حملات نظامیان صهیونیست بودند.

 

علاوه بر این، شهرک نشینان صهیونیست به سمت خودروهای فلسطینی‌ها نزدیک منطقه اشغالی بیت ایل واقع در شمال رام الله سنگ پرتاب کردند.

 

خبرنگار شبکه الجزیره نیز گزارش داد که حمله نظامیان صهیونیست به اردوگاه الفارعه واقع در جنوب طوباس باعث وقوع درگیرهای مسلحانه میان این عناصر و نیروهای مقاومت فلسطین شد.

 

سنگ اندازی تل آویو در مسیر توافق با حماس

از سوی دیگر در حالی که پیشتر منابع رسانه‌ای از احتمال دستیابی به توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی طی هفته‌های آتی خبر داده بودند رسانه‌های صهیونیستی به نقل از منابع خارجی تاکید کردند که تل آویو درخواست‌های جدیدی را ارائه داد که می‌تواند نهایی کردن این توافق را به تأخیر بیاندازد.

 

به گزارش شبکه المیادین، رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که پیش بینی می‌شود مذاکرات میان طرف‌های مذکور سه هفته به طول انجامد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار