جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

معاون امنیتی وزیر کشور: هیچ‌گونه مشکل امنیتی در انتخابات اخیر نداشتیم

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیت ستاد انتخابات گفت: در انتخابات روز جمعه ۱۵ فروردین ما هیچ مشکل امنیتی نداشتیم و انتخابات در نهایت امنیت برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیت ستاد انتخابات گفت: در انتخابات روز جمعه ۱۵ فروردین خوشبختانه ما هیچ مشکل امنیتی نداشتیم و انتخابات در نهایت امنیت برگزار شد.


وی افزود: بحمدالله در مجموع دو انتخابات ریاست جمهوری ۵۵ میلیون رای به صندوق‌ها ریخته شد و بر اساس راهبردهایی که رهبر معظم انقلاب در رابطه با مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت مطرح کرده بودند خوشبختانه مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری هم یک رشد صعودی نسبت به مرحله اول داشت. 


میراحمدی تأکید کرد: همچنین نسبت به انتخابات‌های گذشته هم شاهد یک روند صعودی بودیم و می‌توان اینگونه گفت که راهبردهای دشمنان که در گذشته درباره آنها صحبت کردیم با توجه به بصیرت‌ به آگاهی مردم و همچنین رهنمودهای رهبر معظم انقلاب شکست خورد.


میر احمدی تاکید کرد: ار آنجایی که در مرحله دوم انتخابات هم در حوزه امنیتی هیچ مشکلی نداشتیم و انتخابات در بهترین سطح امنیت برگزار شد باید از نیروهای حافظ امنیت تشکر کنیم. رهبر معظم انقلاب نیز از نیروهای امنیتی و حافظان امنیت انتخابات تشکر کردند که این مدال افتخاری بر سینه حافظان امنیت است.


گفتنی‌ است میراحمدی اخیرا در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس به ۵ راهبرد دشمن و ضدانقلاب در انتخابات اشاره کرد 
و  جریان معاند و ضدانقلاب و در کل دشمنان نظام و انقلاب و مردم در این انتخابات چند راهبرد را تعیین کرده بودند.


وی اضافه کرد: راهبرد اول آن‌ها بحث تحریم انتخابات و راهبرد دوم هم، بحث نفوذ در ستادهای انتخاباتی کاندیداها بود.


میراحمدی یادآور شد: راهبرد سوم دشمن و جریانات ضدانقلاب تلاش برای ایجاد دوقطبی سازی‌های کاذب بود.


رییس کمیته امنیت انتخابات همچنین گفت: راهبرد چهارم هم این بود که بتوانند به واسطه نفوذی که در ستادها انجام می دهند و تشدید دوقطبی سازی‌ها، کشور را ملتهب کرده و جامعه را دچار شکاف و تقابل کند.


وی اضافه کرد: راهبرد نهایی و پنجم دشمنان و معاندین هم  طرح مسئله تقلب  و تکرار  حادثه تلخ سال ۸۸ بود‌./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار