تازه‌ترین اظهارات پزشکیان درباره اجرای کالابرگ تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ شد لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید

معاون امنیتی وزیر کشور: هیچ‌گونه مشکل امنیتی در انتخابات اخیر نداشتیم

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیت ستاد انتخابات گفت: در انتخابات روز جمعه ۱۵ فروردین ما هیچ مشکل امنیتی نداشتیم و انتخابات در نهایت امنیت برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیت ستاد انتخابات گفت: در انتخابات روز جمعه ۱۵ فروردین خوشبختانه ما هیچ مشکل امنیتی نداشتیم و انتخابات در نهایت امنیت برگزار شد.


وی افزود: بحمدالله در مجموع دو انتخابات ریاست جمهوری ۵۵ میلیون رای به صندوق‌ها ریخته شد و بر اساس راهبردهایی که رهبر معظم انقلاب در رابطه با مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت مطرح کرده بودند خوشبختانه مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری هم یک رشد صعودی نسبت به مرحله اول داشت. 


میراحمدی تأکید کرد: همچنین نسبت به انتخابات‌های گذشته هم شاهد یک روند صعودی بودیم و می‌توان اینگونه گفت که راهبردهای دشمنان که در گذشته درباره آنها صحبت کردیم با توجه به بصیرت‌ به آگاهی مردم و همچنین رهنمودهای رهبر معظم انقلاب شکست خورد.


میر احمدی تاکید کرد: ار آنجایی که در مرحله دوم انتخابات هم در حوزه امنیتی هیچ مشکلی نداشتیم و انتخابات در بهترین سطح امنیت برگزار شد باید از نیروهای حافظ امنیت تشکر کنیم. رهبر معظم انقلاب نیز از نیروهای امنیتی و حافظان امنیت انتخابات تشکر کردند که این مدال افتخاری بر سینه حافظان امنیت است.


گفتنی‌ است میراحمدی اخیرا در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس به ۵ راهبرد دشمن و ضدانقلاب در انتخابات اشاره کرد 
و  جریان معاند و ضدانقلاب و در کل دشمنان نظام و انقلاب و مردم در این انتخابات چند راهبرد را تعیین کرده بودند.


وی اضافه کرد: راهبرد اول آن‌ها بحث تحریم انتخابات و راهبرد دوم هم، بحث نفوذ در ستادهای انتخاباتی کاندیداها بود.


میراحمدی یادآور شد: راهبرد سوم دشمن و جریانات ضدانقلاب تلاش برای ایجاد دوقطبی سازی‌های کاذب بود.


رییس کمیته امنیت انتخابات همچنین گفت: راهبرد چهارم هم این بود که بتوانند به واسطه نفوذی که در ستادها انجام می دهند و تشدید دوقطبی سازی‌ها، کشور را ملتهب کرده و جامعه را دچار شکاف و تقابل کند.


وی اضافه کرد: راهبرد نهایی و پنجم دشمنان و معاندین هم  طرح مسئله تقلب  و تکرار  حادثه تلخ سال ۸۸ بود‌./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار