عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

طرح امنیتی عراق ویژه ایام محرم و مراسم اربعین حسینی (ع)

طرح امنیتی عراق ویژه ایام محرم و مراسم اربعین حسینی (ع) سخنگوی واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق از تهیه طرح امنیتی ویژه ایام محرم و راهپیمایی عظیم اربعین حسینی (ع) در سراسر عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۷۹۸

 

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر تحسین الخفاجی، سخنگوی واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق اعلام کرد، این کمیته دو روز پیش جلسه خود را در شهر کربلا برگزار کرد که طی آن بحث و گفتگو‌هایی با محوریت طرح‌های امنیتی و خدماتی به ریاست وزیر کشور و همچنین معاون فرماندهی عملیات مشترک به عمل آمد.

 

الخفاجی با اشاره به اینکه این طرح امنیتی تا پایان برگزاری مراسم اربعین امام حسین (ع) ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: فرماندهی کل نیرو‌های مسلح عراق به این طرح توجه زیادی دارد و شخصاً اجرای آن را پیگیری می‌کند و حتی یک گروه ویژه نیز در برنامه‌های کاربردی رسانه‌های اجتماعی برای حل هر گونه مشکل و تسهیل مراحل برای زائران فعالیت می‌کنند.

 

وی خاطر نشان کرد این طرح در سال جاری شامل بسیاری از پروژه‌های دولتی در زمینه راه‌ها، ایجاد کارخانه‌های یخ، تامین آب و برق و خدماتی مانند حمل و نقل و پارکینگ خواهد بود.

 

سخنگوی واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق با بیان اینکه کمیته امنیتی برای انجام عملیات پیشگیرانه آماده است، تاکید کرد: هدف از این طرح، جلوگیری از نظامی شدن جامعه با کاهش استقرار فشرده نیرو‌های امنیتی و تکیه بر تلاش‌های اطلاعاتی و امنیتی، همزمان با حضور نیرو‌ها در مکان‌هایی خاص برای مداخله به هنگام ضرورت است.

 

الخفاجی در ادامه افرود: این طرح همچنین شامل ارائه دستورالعمل‌های بهداشتی به صاحبان موکب‌ها و نظارت هوایی بر روند امور است ضمن آنکه استاندار کربلا نیز از تکمیل سیستم نظارتی استانداری با هدف کمک به نیرو‌های امنیتی در انجام وظایفشان خبر داده است که این امر می‌تواند به فرماندهی عملیات بغداد و دیگر فرماندهان امنیتی برای فراهم آوردن امکانات برای زائران کمک کند.

 

وی در پایان با اشاره به در نظر گرفتن تسهیلات لازم در گذرگاه‌های مرزی زمینی، هوایی و دریایی، پیش بینی کرد میلیون‌ها زائر از سراسر جهان راهی اماکن مقدس شوند و فعالیت‌های اطلاعاتی و فنی نیز تا پایان مراسم اربعین ادامه یابد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار