آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

انتقاد شدید سندرز به تصمیم ترامپ

«برنی سندرز» نامزد دموکرات ریاست جمهوری 2020 آمریکا، ضمن انتقاد شدید به تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه، او را به دلیل رها کردن متحدان کرد، یک دروغگو نامیده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ نامزد دموکرات ریاست جمهوری 2020 آمریکا، ضمن انتقاد شدید از تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا در خروج نیروهای این کشور از شمال سوریه، او را یک دروغگو نامید.

 

 «برنی سندرز» نامزد دموکرات ریاست جمهوری 2020 آمریکا، ضمن انتقاد شدید به تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه، او را به دلیل رها کردن متحدان کرد، یک دروغگو نامیده است.

 

بر اساس گزارش شبکه خبری «پرس تی‌وی»، سندرز روز یکشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی «ای‌بی‌سی»، گفت: «تفاوت من و ترامپ این است که او دروغ می‌گوید و من نه.»

 

وی گفت: «شما نباید با یک توئیت و گفت‌وگو با اردوغان (رئیس‌جمهور ترکیه) به یک متحدی که 11 هزار نیروی خود را در مبارزه با تروریسم از دست داده، پشت کنید.»

 

سندرز در این مصاحبه تصمیم آمریکا برای خروج نظامیان را «تخطی» نامید اما خود را به عنوان «مخالف سرسخت جنگ‌های بی‌پایان» معرفی کرد.

 

ترکیه روز چهارشنبه (۱۷ شهریورماه) به بهانه «مقابله با تروریسم» و ایجاد «یک منطقه امن برای اسکان آوارگان سوری» به مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کرد در شمال سوریه حمله کرد. این اقدام با محکومیت جهانی روبرو شده است.

 

کاخ سفید بعد از گفت‌وگوی تلفنی ترامپ و «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که نیروهای آمریکایی از مناطق نزدیک به نوار مرزی سوریه و ترکیه عقب‌نشینی می‌کنند.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار