پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود

انتقاد شدید سندرز به تصمیم ترامپ

«برنی سندرز» نامزد دموکرات ریاست جمهوری 2020 آمریکا، ضمن انتقاد شدید به تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه، او را به دلیل رها کردن متحدان کرد، یک دروغگو نامیده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ نامزد دموکرات ریاست جمهوری 2020 آمریکا، ضمن انتقاد شدید از تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا در خروج نیروهای این کشور از شمال سوریه، او را یک دروغگو نامید.

 

 «برنی سندرز» نامزد دموکرات ریاست جمهوری 2020 آمریکا، ضمن انتقاد شدید به تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه، او را به دلیل رها کردن متحدان کرد، یک دروغگو نامیده است.

 

بر اساس گزارش شبکه خبری «پرس تی‌وی»، سندرز روز یکشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی «ای‌بی‌سی»، گفت: «تفاوت من و ترامپ این است که او دروغ می‌گوید و من نه.»

 

وی گفت: «شما نباید با یک توئیت و گفت‌وگو با اردوغان (رئیس‌جمهور ترکیه) به یک متحدی که 11 هزار نیروی خود را در مبارزه با تروریسم از دست داده، پشت کنید.»

 

سندرز در این مصاحبه تصمیم آمریکا برای خروج نظامیان را «تخطی» نامید اما خود را به عنوان «مخالف سرسخت جنگ‌های بی‌پایان» معرفی کرد.

 

ترکیه روز چهارشنبه (۱۷ شهریورماه) به بهانه «مقابله با تروریسم» و ایجاد «یک منطقه امن برای اسکان آوارگان سوری» به مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کرد در شمال سوریه حمله کرد. این اقدام با محکومیت جهانی روبرو شده است.

 

کاخ سفید بعد از گفت‌وگوی تلفنی ترامپ و «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که نیروهای آمریکایی از مناطق نزدیک به نوار مرزی سوریه و ترکیه عقب‌نشینی می‌کنند.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار