آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

واکنش استقلال به انجام دیدار با تراکتور در روز جمعه

باشگاه استقلال امروز (دوشنبه) اعلام کرد که با تغییر زمان دیدارشان با تراکتور از تاریخ پنجشنبه ۹ آبان به جمعه ۱۰ آبان مخالف است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۹۰۸

باشگاه استقلال مخالفت خود را مبنی بر برگزاری دیدارش با تراکتور در تاریخ ۱۰ آبان مخالفت کرد. البته این باشگاه در ادامه درباره این مساله توضیح داد.

 

باشگاه استقلال امروز (دوشنبه) اعلام کرد که با تغییر زمان دیدارشان با تراکتور از تاریخ پنجشنبه ۹ آبان به جمعه ۱۰ آبان مخالف است. باشگاه استقلال در حالی مخالفتش با این موضوع را اعلام کرده که طبق برنامه ابلاغ شده به باشگاه‌ها در تاریخ ۲۳ شهریور، تاریخ دیدار استقلال و تراکتور از همان ابتدا ۱۰ آبان بوده و در نتیجه تغییری در زمان این مسابقه صورت نگرفته است.

 

البته به نظر می‌رسد که باشگاه‌ها با استناد به برنامه‌ای که روی خروجی سایت سازمان لیگ قرار گرفته بود، برنامه‌ریزی‌هایشان را انجام داده‌اند و دیگر به برنامه‌ای که به آن‌ها ابلاغ شده توجه نکردند زیرا در برنامه‌ای که روی خروجی سایت سازمان لیگ قرار گرفته بود، به اشتباه تاریخ دیدار استقلال و تراکتور ۹ آبان درج شده بود.

 

در ادامه باشگاه استقلال با انتشار متنی درباره این مساله این‌گونه توضیح داد: ضمن پوزش از مخاطبان گرامی، لازم به تصحیح است که تاریخ رسمی اعلام شده بازی استقلال مقابل تراکتور از مدت‌ها قبل روز جمعه ۱۰ آبان بوده است.

 

طبق نامه ارسالی سازمان لیگ به باشگاه استقلال به شماره ۱۱۰/۹۰۴۱ در روز ۲۳ شهریور، زمان رسمی بازی استقلال با تراکتور روز جمعه ۱۰ آبان، ساعت ۱۵:۳۰ خواهد بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار