برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

کاهش ۲درصدی نرخ سود بانکی برای تعاونی‌ها

کاهش ۲درصدی نرخ سود بانکی برای تعاونی‌ها در راستای حمایت از تعاونی ها بانک توسعه تعاون سود بانکی برای تعاونی را ۲درصد کاهش داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنطور که حامد ویس کرمی,‌معاون تعاون وزیرکار می گوید: در حال حاضر بیش از 104هزار تعاونی فعال در کشور داریم که با مشارکت بیش از 2میلیون و 700هزار نفر عضو از مردم شکل گرفتند.خوشبختانه با تلاشی که تعاونی‌ها و خود مردم صورت دادند، 104هزار تعاونی بیش از 2میلیون فرصت شغلی را در کشور ساماندهی کرده‌اند.

وی میزان سرمایه‌گذاری این تعاونی‌ها را بیش از 339همت ذکر کرد و گفت: در حال حاضر 54درصد تعاونی‌ها در سطح کشور در حوزه تولید فعالند و مسأله تولید از اولویت‌های اساسی بخش تعاون به شمار می‌رود.

معاون امور تعاون وزارت تعاون در عین حال از تشکیل بیش از 6600 تعاونی در طول سه سال فعالیت دولت سیزدهم خبر داد و افزود: این میزان تعاونی نسبت به مدت مشابه دولت قبل رشد 6.4 درصد داشته و از نظر تعداد فرصت‌های شغلی بیش از 173هزار فرصت شغلی جدید ایجاد شده است.

به گزارش تسنیم،در کشور ما به‌رغم همه ظرفیت‌های اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی و تاکید سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی بر واگذاری بخش‌هایی از اقتصاد به تعاون و حتی سیاستگذاری‌های حکومتی در رونق گرفتن بخش تعاون آن چشم‌انداز متناسب با ظرفیت کیفی تعاون پیش نرفته است و اکنون تعاونی ها در جایگاه واقعی خود نیستند. در راستای حمایت از تعاونی ها بانک توسعه تعاون سود بانکی برای تعاونی را 2درصد کاهش داد.

به گفته شیخ حسینی، مدیرعامل بانک توسعه تعاون، در راستای نگاه حمایتی از بخش تعاون،‌ نرخ سود بانکی برای تعاونی‌ها 2درصد کاهش یافته و بیشترین میانگین تسهیلات پرداختی به تعاونی‌ها و اتحادیه‌های تعاونی مربوط به دو سال گذشته بوده است.

وی گفت: بیش از 130همت تسهیلات تکلیفی برای بانک توسعه تعاون در سفرهای استانی اختصاص یافته است و در حوزه تسهیلات حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی نیز بانک به بیش از 90درصد تعهدات و در حوزه تسهیلات قرض الحسنه مشاغل خانگی به 100 درصد تعهدات عمل کرده است.

 

شیخ حسینی متذکر شد: در دو سال گذشته یکی از راهبردهای بانک این بود که بستر بانکداری دیجیتال را ایجاد کند. همچنین چشم انداز بانک را در سال 1401ترسیم کردیم که بر اساس سند تحول استراتژیک بانک و مبتنی بر سند تحول دولت و بانکداری دیجیتال بود و اکنون به مرحله اجرا رسیده و در افق 1404باید به عنوان بانک برتر و پیشرو در ارائه خدمات اعتباری و مالی در بستر دیجیتال به تعاونی ها و بنگاه‌های کوچک و متوسط باشیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار