اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

گفت وگوی تلفنی بشار اسد با مسعود پزشکیان+ جزئیات

رئیس‌جمهور منتخب با بیان اینکه روابط دو کشور بر پایه‌های مستحکمی بنا شده، توسعه و تقویت همکاری‌های فی‌مابین را یک سیاست راهبردی برای جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: همه تلاش ما این است که این راهبرد باقدرت ادامه یافته و روابط دو طرف بیش‌ازپیش استحکام یابد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور منتخب، با بیان اینکه بنده و جنابعالی هم از لحاظ تصدی مسئولیت ریاست‌جمهوری و هم از لحاظ تخصص در علم پزشکی با یکدیگر اشتراک داریم، گفت‌وگو با مسعود پزشکیان را مایه خرسندی خود توصیف و برای وی در ایفای این مسئولیت بزرگ و مهم ملی آرزوی توفیق و سربلندی کرد.


رئیس‌جمهور سوریه ملت ایران را برخوردار از تاریخ کهن و درخشان و دستاوردهای بزرگ و ایران را کشوری قدرتمند دانست و افزود: روابط ایران و سوریه بسیار مستحکم و مبتنی بر حمایت متقابل از یکدیگر در روزهای سخت است؛ همان گونه که سوریه در دوران جنگ تحمیلی از ایران حمایت کرد، ایران نیز در روزگار تحمیل جنگ داخلی به سوریه از ما حمایت و پشتیبانی کرد.


بشار اسد رابطه فی‌مابین ایران و سوریه را بنیان و اساس ثبات و عامل اصلی جلوگیری از تحمیل هیمنه خارجی بر منطقه دانست و اظهار داشت: با همکاری شما تلاش خواهیم کرد این رابطه را بیش‌ازپیش تقویت و مستحکم کنیم.


پزشکیان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن سپاسگزاری از پیام تبریک صمیمانه بشار اسد، متقابلاً از گفتگو با او به‌عنوان یک پزشک رئیس‌جمهور ابراز خرسندی و در ادامه از ابراز همدردی و سفر وی به تهران برای اعلام همبستگی با ملت ایران در رخداد شهادت رئیسی و اعلام سه روز عزای عمومی در این کشور قدردانی کرد.


رئیس‌جمهور منتخب با بیان اینکه روابط دو کشور بر پایه‌های مستحکمی بنا شده، توسعه و تقویت همکاری‌های فی‌مابین را یک سیاست راهبردی برای جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: همه تلاش ما این است که این راهبرد باقدرت ادامه یافته و روابط دو طرف بیش‌ازپیش استحکام یابد.


پزشکیان با اشاره به توافقات خوب میان دو کشور، بر اهتمام خود برای عملیاتی‌شدن این توافقات تأکید و خاطرنشان کرد: سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران تحت هدایت و رهبری مقام معظم رهبری مبتنی بر حمایت از فلسطین، جریان مقاومت و ملت و دولت سوریه به‌عنوان متحد راهبردی ایران ادامه خواهد یافت. امیدوارم اتحاد و دوستی میان ایران و سوریه و همه کشورهای اسلامی روزبه‌روز تقویت شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار