هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته

بدهکارترین بیمه به داروخانه‌ها

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، از سازمان تامین اجتماعی به عنوان بدهکارترین سازمان بیمه ای به موسسات و مراکز درمانی کشور نام برد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، هادی احمدی، از کمبود نقدینگی به عنوان یکی از چالش‌های صنعت داروسازی و داروخانه‌های کشور نام برد و گفت: سازمان‌های بیمه گر در تأمین نقدینگی زنجیره تأمین دارو، نقش مؤثری دارند.

 

وی افزود: متأسفانه در بین تمامی سازمان‌های بیمه گر، تأمین اجتماعی را می‌توان بدهکارترین سازمان بیمه‌ای به مؤسسات و مراکز درمانی معرفی کرد؛ به طوری که هنوز معوقات سال ۱۴۰۲ این سازمان باقی مانده است.

 

احمدی ادامه داد: داروخانه‌ها، از دی ماه ۱۴۰۲ طلبکار هستند و قسمتی از اسفند ماه ۱۴۰۲ در برخی استان‌ها هنوز پرداخت نشده است.

 

وی با عنوان این مطلب که هنوز ۱,۳۰۰ میلیارد تومان طلب سال گذشته داروخانه‌ها از تأمین اجتماعی است که هنوز پرداخت نشده است، افزود: در سال ۱۴۰۳ هم هنوز یک ریال پرداختی به داروخانه‌ها نداشته است.

 

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران خطاب به مدیران تأمین اجتماعی، گفت: اگر سازمان تأمین اجتماعی، مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت نکند، ما در تأمین دارو دچار مشکل می‌شویم و زنجیره تأمین دارو مختل خواهد شد و در نهایت، آسیب آن به مردم می‌رسد.

 

احمدی تاکید کرد: تا ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۳، سازمان تأمین اجتماعی یک ریال هم به حساب داروخانه‌ها واریز نکرده است؛ در حالی که بر اساس ماده ۳۸ الحاقی، بیمه‌ها مکلف هستند ۶۰ درصد طلب داروخانه‌ها بعد از تحویل اسناد، پرداخت کنند. الان حدود ۴ ماه است که داروخانه‌ها هیچ پولی از تأمین اجتماعی دریافت نکرده‌اند.

 

وی از ورود سازمان بازرسی کل کشور به موضوع مطالبات داروخانه‌ها از تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: هفته گذشته جلسه‌ای با حضور تمامی ذی نفعان برگزار شد و امیدواریم بحث مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها به خصوص تأمین اجتماعی؛ هر چه زودتر به سرانجام برسد./ مهر

ارسال نظر