بدهکارترین بیمه به داروخانه‌ها-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

بدهکارترین بیمه به داروخانه‌ها

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، از سازمان تامین اجتماعی به عنوان بدهکارترین سازمان بیمه ای به موسسات و مراکز درمانی کشور نام برد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، هادی احمدی، از کمبود نقدینگی به عنوان یکی از چالش‌های صنعت داروسازی و داروخانه‌های کشور نام برد و گفت: سازمان‌های بیمه گر در تأمین نقدینگی زنجیره تأمین دارو، نقش مؤثری دارند.

 

وی افزود: متأسفانه در بین تمامی سازمان‌های بیمه گر، تأمین اجتماعی را می‌توان بدهکارترین سازمان بیمه‌ای به مؤسسات و مراکز درمانی معرفی کرد؛ به طوری که هنوز معوقات سال ۱۴۰۲ این سازمان باقی مانده است.

 

احمدی ادامه داد: داروخانه‌ها، از دی ماه ۱۴۰۲ طلبکار هستند و قسمتی از اسفند ماه ۱۴۰۲ در برخی استان‌ها هنوز پرداخت نشده است.

 

وی با عنوان این مطلب که هنوز ۱,۳۰۰ میلیارد تومان طلب سال گذشته داروخانه‌ها از تأمین اجتماعی است که هنوز پرداخت نشده است، افزود: در سال ۱۴۰۳ هم هنوز یک ریال پرداختی به داروخانه‌ها نداشته است.

 

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران خطاب به مدیران تأمین اجتماعی، گفت: اگر سازمان تأمین اجتماعی، مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت نکند، ما در تأمین دارو دچار مشکل می‌شویم و زنجیره تأمین دارو مختل خواهد شد و در نهایت، آسیب آن به مردم می‌رسد.

 

احمدی تاکید کرد: تا ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۳، سازمان تأمین اجتماعی یک ریال هم به حساب داروخانه‌ها واریز نکرده است؛ در حالی که بر اساس ماده ۳۸ الحاقی، بیمه‌ها مکلف هستند ۶۰ درصد طلب داروخانه‌ها بعد از تحویل اسناد، پرداخت کنند. الان حدود ۴ ماه است که داروخانه‌ها هیچ پولی از تأمین اجتماعی دریافت نکرده‌اند.

 

وی از ورود سازمان بازرسی کل کشور به موضوع مطالبات داروخانه‌ها از تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: هفته گذشته جلسه‌ای با حضور تمامی ذی نفعان برگزار شد و امیدواریم بحث مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها به خصوص تأمین اجتماعی؛ هر چه زودتر به سرانجام برسد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار