کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی+جدول-راهبرد معاصر
وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۳۰ شهریور | ترافیک سنگین در جاده چالوس یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد احتمال لغو واردات خودرو‌های کارکرده قوت گرفت! پیش بینی قیمت دلار ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ | تاثیر افزایش تنش در منطقه بر قیمت دلار پیش بینی قیمت طلا و سکه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ | بازار طلا با سیگنال نرخ بهره آمریکا سردرگم شد + جدول قیمت آیفون امروز پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ | کاهش قیمت آیفون ۱۳ در بازار موبایل قیمت خودرو در ایران ثابت ماند | بازار همچنان درگیر رکود + جدول ثبت رکورد دیگر طلای جهانی با پرواز دلار الزام صدور صورتحساب الکترونیکی از اول مهرماه تعیین تکلیف آزادسازی سهام عدالت | واگذاری سهام دولت در ایران خودرو و سایپا یک زن سرپرست سازمان خصوصی‌سازی شد خبر خوش برای مسافران شمال کشور | این مسیر ۱۶۶ کیلومتر کوتاه می‌شود ماجرای پیشنهاد بنزین ۵۰ هزار تومانی چیست؟ برابری صادرات گاز روسیه و آمریکا به اروپا با وجود تحریم‌ ارائه صدور گواهی اسقاط برای واردات خودرو دست دوم

کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی+جدول

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۰ تیرماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۲ درصد رسید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزارش جدید تغییرات نرخ بهره بین بانکی نشان میدهد نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 20 تیرماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.62 درصد رسید.

 

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 13 تیرماه با کاهش سه صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.63 درصد رسیده بود. نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 6 تیرماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن 23.66 درصد بوده است. نرخ سود بین بانکی در هفته پایانی خردادماه به بالاترین سطح در سال جاری رسیده و رکورد 23.66 درصد را در هفته پایانی خردادماه ثبت کرده بود.

 

این نرخ در هفته منتهی به 23 خردادماه نیز رکورد 23.63 درصدی را ثبت کرده بود. همچنین در هفته منتهی به 16 خردادماه این نرخ با افزایش سه صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.64 درصد رسیده بود. نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 9 خرداد ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.61 درصد رسیده بود؛ نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 2 خرداد نیز با افزایش محسوس نسبت به هفته پایانی اردیبهشت ماه به 23.62 درصد رسیده بود. این نرخ در هفته منتهی به 26 اردیبهشت ماه با افزایش نسبت به هفته قبل از آن 23.56 درصد بود.

 

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 19 اردیبهشت ماه نسبت به هفته قبل از آن بدون تغییر بوده و 23.5 درصد اعلام شد. این نرخ در هفته منتهی به 12 اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.5 درصد رسیده بود.

 

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

 

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

 

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی+جدول

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار