انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

اردوغان:کریدور زنگزور به سود ایران، ارمنستان و آذربایجان است

رئیس جمهور ترکیه در خصوص وضعیت قفقاز گفت: کریدور زنگزور به عنوان یک کریدور استراتژیک به نفع تمامی کشورها به ویژه جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ایران خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در بازگشت از آمریکا در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت قفقاز گفت: کریدور زنگزور به عنوان یک کریدور استراتژیک به نفع تمامی کشورها به ویژه جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ایران خواهد بود.

 

رئیس جمهور ترکیه همچنین در خصوص روابط ترکیه با اقلیم کردستان عراق و تهدیدات آنکارا علیه سلیمانیه با ادعای اینکه برخی مقامات سلیمانیه از پ ک ک حمایت می کنند، اظهار داشت: تا زمانی که مقامات سلیمانیه (عراق) در روابط خود با پ.ک.ک تجدید نظر نکنند، رویکرد ترکیه نیز در قبال آنها تغییر نخواهد کرد.

 

اردوغان درباره روابط آنکارا و دمشق نیز با اشاره به دعوت از بشار اسد برای سفر به ترکیه و مذاکره برای عادی سازی روابط با سوریه اظهار داشت: دستیابی به یک صلح عادلانه در سوریه بیشتر از همه به نفع ترکیه خواهد بود. آغاز دوره جدیدی در روابط با سوریه نیز مهم‌ترین قدم برای آغاز روند بازسازی سوریه است.

 

وی مدعی شد که آمریکا و ایران نیز باید از این تحول مثبت (درباره سوریه) استقبال کرده و برای کاهش درد و رنج (مردم سوریه) از این روند حمایت کنند.

 

این اظهارات در حالی مطرح می شود که دمشق بارها اعلام کرده شرط عادی سازی روابط با ترکیه، خروج نیروهای نظامی ترکیه از شمال سوریه و دست برداشتن از حمایت از معارضه مسلح سوریه در شمال این کشور است که آنکارا به آن تن نمی دهد./ تسنیم

ارسال نظر