گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

گسترش عملیات‌های مقاومت یمن و عراق علیه اسرائیل و حامیانش

نیروهای مسلح یمن و مقاومت عراق در پی جنایت خونین روز گذشته رژیم اسرائیل در خانیونس، این رژیم و حامیانش را به گسترش عملیات‌های نظامی خود تهدید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 14
کد خبر: ۲۴۹۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرتیپ یحیی سریع طی بیانیه‌ای مطبوعاتی تصریح کرد که نیروهای مسلح یمن از  نزدیک تحولات نوار غزه را در پی آخرین جنایت اسرائیل در منطقه المواصی که به عنوان «منطقه امن» در جنوب نوار غزه طبقه‌بندی شده بود را دنبال می‌کند. جنایتی که طی ان صدها نفر شهید و مجروح شدند. وی افزود که ناکامی و اهمال عربی و اسلامی اسرائیل را به ادامه ارتکاب این جنایات در مقابل چشم جهانیان تشویق کرده است. لذا نیروهای مسلح یمن به وظایف دینی، اخلاقی و انسانی خود در قبال مردم مظلوم فلسطین عمل می‌کنند.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تصریح کرد که جمهوری یمن تا پایان تجاوز و محاصره غزه به موضع حمایتی خود از مردم مظلوم فلسطین ادامه خواهد داد.این مقام یمنی تاکید کرد که نیروهای مسلح یمن به خاطر خون‌های ریخته شده مردم فلسطین، گام‌های لازم را بر می‌دارد و اقدامات لازم را برای گسترش عملیات نظامی خود علیه اسرائیل و هر کسی که پشت آن است، تا زمانی که تجاوز متوقف شود و محاصره مردم فلسطین در غزه برداشته شود، انجام خواهد داد.


از سوی دیگر، به اعلام شبکه المیادین، کتائب حزب‌الله عراق نیز در واکنش به جنایت جدید در خانیونیس در بیانیه‌ای تاکید کرد که دشمن صهیونیستی تنها زبان سلاح را می‌فهمد و امری که ایجاب می‌کند محور مقاومت عملیات علیه رژیم اسرائیل را گسترده‌تر کند.رژیم صهیونیستی روز گذشته با بمباران شهر خان یونس در جنوب نوار غزه، موجب شهادت دست کم ۹۰ نفر  و مجروحیت ۳۰۰ نفر دیگر شد.

 

اخیرا نیروهای مقاومت عراق و یمن به صورت مشترک عملیات‌هایی را علیه اهداف اسرائیلی و متحدانش انجام داده است و تاکید کرده که به عملیات‌های مشترک در حمایت از غزه و فلسطین تا توقف جنگ و نسل‌کشی و محاصره غزه ادامه خواهد داد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار