سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

کشف هزاران لیتر بنزین قاچاق ایرانی توسط پلیس پاکستان

پلیس پاکستان موفق شد هزاران لیتر بنزین ایرانی قاچاق شده از کویته به کراچی را مصادره کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۵۹۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، پلیس ایالت پنجاب پاکستان موفق شد در عملیاتی، هزاران لیتر بنزین قاچاق ایرانی که از کویته به گوجرانواله حمل  می شد و در پمپ بنزین های غیر مجاز  توزیع می شد را توقیف و مصادره کند.
حنیف خالد گزارشگر روزنامه جنگ بدون اشاره به حجم دقیق محموله های قاچاق نوشت: دولت پاکستان در زمینه برخورد با قاچاقچیان سوخت سهل انگار است و تمایل زیادی به ریشه کنی این پدیده ندارد.

بیش از 90 درصد از سوختی که از مرزهای سیستان و بلوچستان به پاکستان قاچاق می‌شود، از عمق کشور یا استان‌های کرمان و یزد و اصفهان و تهران وشیراز حتی استان‌های دور‌تر به این کشور می‌رسند؛ به گونه ای که ماهانه بیش از 150 میلیون لیتر فقط گازوئیل ایران از طریق مرزنشینان به پاکستان  قاچاق می‌شود.
براساس گزارشها، قاچاق 20 لیتر بنزین از ایران به پاکستان به طور متوسط 14 دلار سود دارد.
واضح است به خاطر کاهش ارزش برابری ریال با ارزهای خارجی، بنزین ایران برای مصرف‌کنندگان پاکستانی بسیار ارزان‌ تمام می‌شود و همین امر پدیده قاچاق سوخت به این کشور  را رونق داده است.

گفتنی است بهمن ماه  سال گذشته بود که دولت پاکستان 15 پمپ بنزین که سوخت قاچاق از ایران را در کویته توزیع می کردند، پلمب کرده بودند. علاوه بر این نیز سال گذشته نیز یک تانکر سوخت حامل بنزین قاچاق ایران با یک اتوبوس در نزدیکی کراچی تصادف کرده بود که در این تصادف دستکم 27 نفر کشته شدند.
ارسال نظر