رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

حماس: سازمان ملل برای توقف تروریسم صهیونیستی اقدام کند

در پی تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و شهادت یک خبرنگار دیگر، جنبش حماس در بیانیه‌ای خواستار اقدام فوری سازمان ملل برای توقف کشتار فلسطینی‌ها به دست رژیم صهیونیستی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 20
کد خبر: ۲۵۰۶۰۱

 

به گزارش راهبرد معاصر، در بیانیه جنبش حماس آمده است: تداوم بمباران و جنگ نسل‌کشی شدید رژیم اشغالگر علیه ملت فلسطین و غیرنظامیان بی‌دفاع ما در سراسر نوار غزه و شهادت ده‌ها تن طی ۲۴ ساعت گذشته که اکثر آنها کودک و زن هستند و همچنین جدیدترین جنایت که منجر به شهادت «محمد ابوجاسر» خبرنگار به همراه همسر و فرزندانش شد، پاسخی عملی به نظر دیوان بین‌المللی دادگستری است که غیرقانونی بودن اشغال و حق تعیین سرنوشت مردم ما را به رسمیت شناخت.

 

حماس همچنین اضافه کرد: سازمان ملل متحد موظف است برای توقف سلسله تروریسم و ​​جنایات صهیونیستی که با حمایت مستقیم دولت آمریکا در حال انجام است، فورا اقدام کند و به محاصره و سیاست گرسنگی اعمال شده توسط نازی‌ها پایان دهد.

 

این بیانیه پس از آن صادر شد که رسانه‌های فلسطینی امروز (شنبه) گزارش دادند که بر اثر بمباران خانه خانواده «ابو جاسر» در منطقه «العلمی» در اردوگاه «جبالیا» واقع در شمال نوار غزه، سه فلسطینی شهید و تعدادی دیگر مجروح شدند.

 

خبرنگار الجزیره نیز در این باره گزارش داد که «محمد ابو جاسر» روزنامه نگار فلسطینی به همراه همسر و ۲ فرزندش در حمله رژیم صهیونیستی به منزلشان در اردوگاه جبالیا به شهادت رسیدند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی امروز برای دویست و هشتاد و هشتمین روز متوالی به جنایت نسل‌کشی در نوار غزه با انجام ده‌ها حمله هوایی و گلوله‌باران و کشتار غیرنظامیان در بحبوحه وضعیت انسانی فاجعه‌بار در نتیجه محاصره و آواره شدن بیش از ۹۵ درصد از جمعیت این باریکه ادامه می‌دهد.

 

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ جنگی را علیه غزه آغاز کرده است که تاکنون بیش از ۱۲۸ هزار فلسطینی را شهید و مجروح کرده است و اکثریت آنها کودک و زن هستند. این حملات همچنین منجر به مفقود شدن بیش از ۱۰ هزار تن شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار