قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

واکنش رهبران جهان به کناره گیری بایدن از انتخابات ریاست جمهوری

رهبران کشورهای جهان به تصمیم بایدن برای کناره گیری از رقابت‌های انتخاباتی واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 22
کد خبر: ۲۵۰۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، کناره گیری جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا از رقابت‌های انتخاباتی اکنون واکنش مقامات اروپایی به عنوان متحدان نزدیک واشنگتن را نیز برانگیخته است.

 

بر این اساس، نگرانی از روی کار آمدن دونالد ترامپ در کاخ سفید باعث شد اولاف شولتس، صدراعظم آلمان تصمیم بایدن را برای اروپا مفید ارزیابی کرد.

 

شولتس در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: بایدن تصمیم بزرگی را اتخاذ کرد که برای آمریکا، اروپا، و برای جهان مناسب است. ما از او برای روابط نزدیک میان دو سوی اقیانوس اطلس تشکر می‌کنیم.

 

در ادامه این پیام آمده است: سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اکنون قدرتمند است و آمریکا نیز یک شریک خوب و قابل اتکا برای ماست. تصمیم بایدن برای کناره گیری از رقابت‌های انتخاباتی شایسته به رسمیت شناختن و احترام است.

 

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا نیز از تصمیم شجاعانه بایدن در کناره گیری از روند انتخابات تقدیر و آن را شایسته احترام دانست.

 

وی در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: آمریکا به لطف عزم جدی رهبران خود بر بحران اقتصادی پس از همه گیری کرونا و تبعات حمله به ساختمان کنگره فائق آمد. ما از حمایت‌های بایدن از اوکراین در جنگ روسیه با این کشور تشکر می‌کنیم.

 

جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا نیز با استقبال از تصمیم بایدن، وی را دوست واقعی مردم کانادا و شریک این کشور خواند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار