یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

آنچه در دیدار «عمران‌خان» با پادشاه و ولیعهد سعودی گذشت

آنچه در دیدار «عمران‌خان» با پادشاه و ولیعهد سعودی گذشت «عمران‌خان» نخست‌وزیر پاکستان، روز گذشته در ریاض با «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه و «محمد بن‌سلمان» ولیعهد عربستان سعودی دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، نخست‌وزیر پاکستان در دیدارهای جداگانه با پادشاه و ولیعهد عربستان سعودی در ریاض درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.

 

 «عمران‌خان» نخست‌وزیر پاکستان، روز گذشته در ریاض با «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه و «محمد بن‌سلمان» ولیعهد عربستان سعودی دیدار کرد.

 

سفر یک‌روزه عمران‌خان به عربستان سعودی، که صبح امروز به پایان رسید، بعد از دیدار دوروزه او از تهران انجام شد که گفته می‌شود این سفرها در راستای تلاش او برای میانجیگری جهت کاهش تنش میان تهران و ریاض صورت می‌گیرد.

 

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس) گزارش داد، ملک سلمان و خان درباره روابط بین دو کشور و چشم‌اندازهای روابط دوجانبه و نیز آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

 

نخست‌وزیر پاکستان همچنین دیداری با ولیعهد سعودی ترتیب داد و طرفین به بررسی روابط میان دو کشور و راه‌های تقویت مناسبات و همکاری‌های مشترک پرداختند. بررسی تحولات اوضاع در منطقه و برخی از مسائل مورد اهتمام طرفین از دیگر محورهای این نشست اعلام شده است.

 

خبرگزاری واس توضیح نداده است که آیا نخست‌وزیر پاکستان طی سفرش به این کشور پادشاهی، پیشنهاد میانجیگری میان ریاض و تهران را مطرح کرد یا خیر.

 

عمران‌خان، روز یکشنبه دیدارهایی با مقام‌های ایرانی در تهران ترتیب داد. او گفت که «دلیل این سفر این است که ما خواهان درگیری میان سعودی و ایران نیستیم.»

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار