۵ ماده غذایی مفید برای بهبود عملکرد مغز کدام‌اند؟-راهبرد معاصر

۵ ماده غذایی مفید برای بهبود عملکرد مغز کدام‌اند؟

خوردن غذا‌های سالم در رژیم غذایی می‌تواند به حفظ جوانی مغز، کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و انواع مختلف زوال عقل کمک کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 22
کد خبر: ۲۵۱۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ۵ ماده غذایی کلیدی وجود دارد که مصرف آنها با عملکرد بهتر مغز و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است. هر کدام از این مواد سرشار از ترکیباتی هستند که برای جوانی مغز نیز مفید هستند:

۱. غلات کامل

غلات کامل، اساس یک الگوی تغذیه سالم محسوب می‎‌شود. این گروه غذایی به کاهش خطر بیماری قلبی، مدیریت دیابت، کاهش وزن و محافظت از مغز کمک می‌کند.

۲. سبزیجات برگ‌دار

سبزی‌های برگ‌دار مانند کلم‌پیچ و اسفناج حاوی ویتامین K هستند. یک مطالعه در سال ۲۰۲۲ نشان می‌دهد که دریافت کافی ویتامین K عملکرد شناختی را بهبود می‌بخشد و از پیری زودهنگام مغز جلوگیری می‌کند.

۳. توت‌ها

براساس تحقیقات، مصرف منظم انواع توت می‌تواند التهاب را کاهش دهد و ارتباطات بین سلول‌های مغز را تقویت و تسهیل کند.

۴. آجیل

آجیل‌ها دارای مزایای بسیاری برای سلامت جسم هستند. مثلاً بادام سرشار از ویتامین E است و رادیکال‌های آزاد مخرب اطراف سلول‌های مغز را غیرفعال می‌کند. هم‌چنین گردو حاوی چربی‌های ضدالتهابی امگا ۳ است. مصرف پسته نیز پروتئین کاملی شبیه پروتئین موجود در غذا‌های حیوانی را در اختیار بدن می‌گذارد.

۵. روغن زیتون

یک مطالعه در سال ۲۰۲۲ نشان می‌دهد افراد مسنی که به طور منظم روغن زیتون مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر و دیگر اختلالات عقلی در آنها کمتر است و نسب به سن خود، ذهن جوان‌تری دارند. / خبرآنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده