ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

با این راهکار ساده مغز انسان جوان می‌ماند

با افزایش سن، تیزبینی ذهنی و آگاهی اجتماعی ما می‌تواند آسیب ببیند، اما اگر راهی برای کند کردن این کاهش وجود داشته باشد وضعیت چطور خواهد شد؟
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مغز با گذشت زمان، همراه با بدن ما تغییر می‌کند. جای تعجب نیست که با افزایش سن، تیزبینی ذهنی و آگاهی اجتماعی ما می‌تواند آسیب ببیند، اما اگر راهی برای کند کردن این کاهش وجود داشته باشد وضعیت چطور خواهد شد؟

اینجاست که مطالعه قانع‌کننده‌ای از دانشگاه فناوری و طراحی سنگاپور در مورد مغز دوزبانه مطرح می‌شود.

ذخیره شناختی، دیدگاهی جایگزین در مورد عملکرد مغز ارائه می‌دهد و بر ظرفیت مغز برای تشکیل مسیر‌های مختلف و اجرای سیستم‌های پشتیبان برای حفظ سلامت شناختی تأکید می‌کند. این مفهوم نشان می‌دهد که برخی از افراد دارای شبکه گسترده‌تری از این مسیر‌ها هستند که آن‌ها را قادر می‌سازد تا چالش‌های شناختی را به‌طور موثرتری مدیریت کنند.

فردی با ذخایر بیشتر احتمالاً عملکرد شناختی خوبی را در دوران پیری حفظ می‌کند. شگفتی اینجاست که دوزبانگی ممکن است کلید اصلی باشد.

نتایج مطالعات قبلی نشان داده‌اند که دوزبانه‌ها انعطاف‌پذیری ذهنی، تمرکز و حافظه بهتر و مهارت‌های حیاتی برای درک افکار و احساسات دیگران دارند.

محققان بر این باورند که یادگیری زبان دوم در اوایل زندگی می‌تواند مغز ما را برای ایجاد آن ذخایر ارزشمند شناختی تغییر دهد. شواهدی وجود دارد که یادگیری و استفاده از زبان دوم منجر به تغییرات ساختاری و عملکردی در مغز افراد دوزبانه می‌شود. مغز‌های افراد دوزبانه همدلی و ارتباط عمیق‌تری نشان می‌دهند.

این تحقیق یادآور قدرت و سازگاری باورنکردنی مغز ماست. حتی انتخاب‌های کوچک، مانند یادگیری زبان جدید، ممکن است مزایای مثبت طولانی مدت داشته باشد.

نتایج این تحقیق در Scientific Reports منتشر شده است. / ایسنا

کلمات کلیدی: مغز حافظه سن
مطالب مرتبط
ارسال نظر