خالد قدومی، نماینده حماس در ایران: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم هلاکت ۵ تروریست در بغداد؛ یک داعشی در کرکوک دستگیر شد ترامپ: اگر حماس قدرت را واگذار نکند با ویرانی کامل مواجه خواهد شد تشکل ملی سوریه انتخابات پارلمانی را غیرقانونی اعلام کرد گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ گزارش من باعث حمله نشد وزیر جنگ اسرائیل: به زودی اخباری درباره بازگشت اسیرانمان خواهیم شنید آمریکا: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرد هیئت‌های قطر، مصر، آمریکا و اسرائیل فردا در قاهره دیدار می‌کنند ایران حمله به کاروان «صمود» و دستگیری فعالان حامی فلسطین را محکوم کرد انفجار‌های مهیب و تیراندازی نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی معترضان در گرجستان وارد محوطه اقامتگاه رئیس جمهور شدند ترامپ: حماس باید سریعا اقدام کند در غیر این صورت همه چیز از دست خواهد رفت نعیم قاسم: طرح ترامپ درباره غزه طرحی اسرائیلی در پوشش آمریکایی است هیات حماس امشب برای مذاکره با هیئت آمریکایی به قاهره می‌رود اردوغان: حماس بار‌ها برای صلح اعلام آمادگی کرده است

واکنش پیونگ‌یانگ به اظهارات ترامپ درباره کیم جونگ اون

پیونگ‌یانگ به اظهارات رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا درباره رهبر کره شمالی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، پیونگ‌یانگ در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا درباره کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، از وی خواست تا مسائل سیاست خارجی را با احساسات شخصی‌اش پیوند ندهد.

 

ترامپ حد فاصل سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ سه بار با کیم جونگ اون دیدار کرد. رئیس جمهور سابق آمریکا در نطقش پس از پذیرش نامزدی جمهوری‌خواهان در جریان کنگره ملی این حزب که هفته گذشته برگزار شد، گفت که در صورت بازگشت به کاخ سفید، قصد دارد تا با کیم «کنار بیاید» و در ادامه نیز مدعی شد که «کیم هم مایل به دیدار اوست.»

 

خبرگزاری رسمی کره شمالی در واکنش به این اظهارات، به نقل از پیونگ‌یانگ بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که اظهارات ترامپ موید میل دیرینه‌اش برای روابط احتمالی کره شمالی-آمریکاست.

 

در ادامه این بیانیه اضافه شده است که سیاست خارجی یک کشور باید کاملا از احساسات شخصی منفک شود حتی اگر ترامپ و کیم بارها نامه‌های شخصی رد و بدل کرده باشند!

 

به نوشته خبرگزاری کره شمالی، ترامپ هرچند در دوران ریاست جمهوری‌اش در روابط دوجانبه با کیم، تلاش کرد تا روابط شخصی خاصی را با رهبر کره شمالی بازتاب دهد، اما موفق نشد تا تغییر مثبت و چشمگیری را (در روابط دو کشور) ایجاد کند.

 

ترامپ و کیم در اجلاس پایانی‌شان، از رسیدن به توافق تعدیل تحریم‌ها و ترسیم نقشه راه خلع سلاخ هسته‌ای ناکام ماندند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار