دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پیشتازی ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد نامزدجمهوریخواهان از رقیب دموکرات خود پیشی گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 25
کد خبر: ۲۰۵۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر. نظرسنجی جدید ای‌بی‌سی نیوز و واشنگتن پست نشان می‌دهد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا، «جو بایدن» را با اختلاف ۱۰ درصد از آرای مردم شکست داده است.

 

این نظرسنجی قویترین پیشروی ترامپ را از زمانی که هر دو نامزدی خود را برای انتخابات ۲۰۲۴ اعلام کردند، نشان می‌دهد. این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۵۲ درصد از پاسخ دهندگان ترامپ را انتخاب می‌کنند و ۴۲ درصد از بایدن حمایت می‌کنند، در حالی که بقیه یا نظری ندارند یا رای نمی‌دهند.

 

پیشتر در نظرسنجی همین دو موسسه در ماه فوریه برای همین مسئله ترامپ با ۴۸ درصد به ۴۴ درصد از بایدن پیشی گرفته بود. البته این نتیجه در تضاد با مجموعه‌ای از نظرسنجی‌های اخیر است که همگی ترامپ و بایدن را در یک بحران آماری قرار داده‌اند.

 

نظرسنجی ان‌بی‌سی نیوز که روز شنبه منتشر شد، نشان داد که ترامپ و بایدن با ۴۶ درصد مساوی هستند، در حالی که نظرسنجی فاکس نیوز هفته گذشته ترامپ را با ۴۶ تا ۴۸ درصد جلوتر از بایدن نشان داد و نظرسنجی دانشگاه کوئینی‌پیاک، بایدن را با ۴۶ تا ۴۷ درصد پیشتاز کرد.

 

البته ترامپ قبل از رویارویی با بایدنِ دموکرات برای بار دوم، باید گروهی از رقبای جمهوریخواه که امیدوارند نامزدی حزب را به دست آورند را شکست دهد. با این حال، همه نظرسنجی‌های مهم نشان می‌دهند که رئیس‌جمهور سابق در مقایسه با دیگر افراد جمهوریخواه هم برتری دارد، و بایدن روز چهارشنبه به هواداران خود گفت که فکر می‌کند ترامپ «قرار است دوباره نامزد شود».

 

هیچ رقیب جمهوریخواه دیگری نتوانست اختلاف دو رقمی با جو بایدن در نظرسنجی ای‌بی‌سی نیوز و واشنگتن پست داشته باشد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار