«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

پیشتازی ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

پیشتازی ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد نامزدجمهوریخواهان از رقیب دموکرات خود پیشی گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 25
کد خبر: ۲۰۵۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر. نظرسنجی جدید ای‌بی‌سی نیوز و واشنگتن پست نشان می‌دهد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا، «جو بایدن» را با اختلاف ۱۰ درصد از آرای مردم شکست داده است.

 

این نظرسنجی قویترین پیشروی ترامپ را از زمانی که هر دو نامزدی خود را برای انتخابات ۲۰۲۴ اعلام کردند، نشان می‌دهد. این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۵۲ درصد از پاسخ دهندگان ترامپ را انتخاب می‌کنند و ۴۲ درصد از بایدن حمایت می‌کنند، در حالی که بقیه یا نظری ندارند یا رای نمی‌دهند.

 

پیشتر در نظرسنجی همین دو موسسه در ماه فوریه برای همین مسئله ترامپ با ۴۸ درصد به ۴۴ درصد از بایدن پیشی گرفته بود. البته این نتیجه در تضاد با مجموعه‌ای از نظرسنجی‌های اخیر است که همگی ترامپ و بایدن را در یک بحران آماری قرار داده‌اند.

 

نظرسنجی ان‌بی‌سی نیوز که روز شنبه منتشر شد، نشان داد که ترامپ و بایدن با ۴۶ درصد مساوی هستند، در حالی که نظرسنجی فاکس نیوز هفته گذشته ترامپ را با ۴۶ تا ۴۸ درصد جلوتر از بایدن نشان داد و نظرسنجی دانشگاه کوئینی‌پیاک، بایدن را با ۴۶ تا ۴۷ درصد پیشتاز کرد.

 

البته ترامپ قبل از رویارویی با بایدنِ دموکرات برای بار دوم، باید گروهی از رقبای جمهوریخواه که امیدوارند نامزدی حزب را به دست آورند را شکست دهد. با این حال، همه نظرسنجی‌های مهم نشان می‌دهند که رئیس‌جمهور سابق در مقایسه با دیگر افراد جمهوریخواه هم برتری دارد، و بایدن روز چهارشنبه به هواداران خود گفت که فکر می‌کند ترامپ «قرار است دوباره نامزد شود».

 

هیچ رقیب جمهوریخواه دیگری نتوانست اختلاف دو رقمی با جو بایدن در نظرسنجی ای‌بی‌سی نیوز و واشنگتن پست داشته باشد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار