هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

1000 نظامی آمریکایی از سوریه به کویت، عراق و اردن منتقل می‌شوند

1000 نظامی آمریکایی از سوریه به کویت، عراق و اردن منتقل می‌شوند یک مقام آمریکایی اعلام کرد که یکهزار نظامی آمریکایی که قرار است از شمال سوریه خارج شوند، در عراق، کویت و احتمالا اردن مستقر خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از مقامات آمریکایی روز گذشته (سه شنبه) در گفت‌وگو با خبرگزاری «آسوشیتدپرس» اعلام کرد که یکهزار نیروی نظامی آمریکایی که از شمال سوریه خارج خواهند شد، در عراق، کویت و احتمالاً اردن مستقر می‌شوند.

 

طبق این گزارش، این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، تصریح کرد، نظامیان آمریکایی از «منبج» سوریه، محلی که پایگاههای مرزی در سال 2017 راه‌اندازی شده بود، خارج‌ شده‌اند و ادامه داد که این نظامیان آمریکایی در حال تحکیم مواضع خود هستند تا به زودی برای خروج از شمال سوریه آماده شوند.

 

این مقام آمریکایی تصریح کرد، آن دسته از نظامیان آمریکایی که در عراق مستقر می‌شوند، احتمالاً در عملیات‌های فرامرزی علیه تکفیری‌های داعش در سوریه مشارکت می‌کنند.

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اوایل هفته گذشته بعد از گفت‌وگوی تلفنی با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، بعد از تأکید بر عدم مشارکت در عملیات نظامی آنکارا در سوریه، خروج نظامیان آمریکایی از شمال سوریه را اعلام کرد و بعد از آن نیز «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که صدها نیروی نظامی این کشور از مواضع خود در شمال سوریه عقب‌نشینی می‌کنند. (جزئیات بیشتر)

 

نیروهای نظامی ترکیه و تروریست‌های موسوم به «ارتش آزاد» سوریه از روز چهارشنبه (۱۷ مهر ماه) عملیات خود را در شمال و شمال شرق سوریه آغاز کردند و همچنان به تجاوز خود ادامه می‌دهند و علیرغم اعتراضات بین‌المللی، اردوغان همچنان تأکید دارد که حاضر به متوقف کردن این عملیات نیست.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار