اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

وزیر کشور وارد ساری شد + جزئیات سفر احمد وحیدی

وزیر کشور به منظور شرکت در همایش ملی خیران آبرسان وارد فرودگاه دشت ناز ساری شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 25
کد خبر: ۲۵۱۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی؛ وزیر کشور در بدو ورود به فرودگاه دشت ناز ساری در جمع خبرنگاران گفت: درخصوص اربعین، تدابیر لازم به‌صورت جدی در دستور کار است و همه دستگاه‌های اداری و اجرایی در حال تکمیل زیرساخت‌ها هستند.

وزیر کشور با بیان اینکه سال‌جاری مذاکرات خوبی با طرف عراقی داشتیم و هماهنگی با مسئولان عراقی انجام شد، افزود: لازم است مردم و زائرانی که قصد سفر به عتبات را دارند در سامانه سماح نام‌نویسی و مدت زمان اقامت، اینکه از چه مرزی با چه وسیله‌ای و در چه مدتی عازم سفر هستند، را قید کنند.

وحیدی از همه زائران خواست بیش از ۶ روز در عراق اقامت نداشته باشند و با توجه به پیش بینی گرما در طول مسیر پیاده روی افراد پرخطر مراقبت پزشکی را رعایت کنند، یا افرادی که ناراحتی جسمی دارند سفر را به زمان دیگری موکول کنند.

وی همچنین گفت: پارسال بیش از ۴ میلیون نفر زائر داشتیم که بخشی از زائران نیز اتباع خارجی بودند که از مرز ایران به عراق سفر کردند؛ پیش بینی می‌شود امسال نیز همین تعداد زائر عازم پیاده روی اربعین شوند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار