مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

محدودیت‌های پروازی فرودگاه مهرآباد در ۷ مرداد اعلام شد

محدودیت‌های پروازی فرودگاه مهرآباد در ۷ مرداد اعلام شد راهبر فرودگاه مهرآباد گفت: یک‌شنبه و دوشنبه هیچ محدودیت پروازی برای پرواز‌های مسافری وجود ندارد و تنها پرواز‌های آموزشی تعلیق هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم مرادی، راهبر فرودگاه  مهرآباد با بیان اینکه برای فردا همزمان با مراسم تنفیذ محدودیتی برای پروازهای مسافری وجود ندارد گفت: محدودیت های پروازی فردا تنها برای پروازهای آموزشی و تمرینی بوده است و هیچ محدودیتی برای پروازهای مسافری در این بخش لحاظ نخواهد شد.

وی  ادامه داد:  در جلسه‌ای که  هفته گذشته در سازمان هواپیمایی کشوری به ریاست رئیس این سازمان و با حضور تمامی اعضای مرتبط کشوری، لشکری و امنیتی برگزار شد، شرایط و محدودیت‌های مربوط به فرودگاه بین المللی مهرآباد جهت برگزاری مراسم تحلیف چهاردهمین رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران بررسی و ابلاغ شد.

راهبر فرودگاه مهرآباد با بیان اینکه تمامی پروازهای VFR (پروازهای با دید) برای روزهای ۷ و ۹ مرداد ماه در داخل پایانه هوایی تهران تعلیق شد گفت: همچنین، پروازهای فرودگاه مهرآباد در روز نهم مرداد ماه، همزمان با روز تحلیف، تا ساعت ۱۲ محلی به صورت عادی انجام خواهد شد. از ساعت ۱۲ محلی تا ساعت ۲۲ محلی این فرودگاه هیچ‌گونه پرواز ورودی داخلی نخواهد پذیرفت و تنها پروازهای داخلی خروجی از این فرودگاه امکان انجام خواهند داشت.

وی  تأکید کرد : بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با تمامی مبادی کشوری، لشکری و امنیتی، فرودگاه بین‌المللی مهرآباد در تمام ساعات شبانه‌روز ۹ مرداد ماه آماده پذیرش پروازهای VIP خواهد بود. این تصمیمات به منظور تسهیل برگزاری مراسم تحلیف و تأمین امنیت لازم اتخاذ شده است و تا کنون بر اساس برآوردهای انجامی حداقل ۶۰ هیات دیپلماتیک در سطوح مختلف در این مراسم شرکت خواهند کرد.

مرادی با بیان اینکه طبق نوتامی که صادر شده است تمامی شرکت های هواپیمایی مکلف هستند که ساعات تغییر پروازی و یا لغو پروازی خود را در روز سه شنبه به اطلاع مسافران برسانند گفت: از روز چهارشنبه با دستور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تمامی شرکت های هواپیمایی موظف به اطلاع رسانی کامل به مسافران در این بخش هستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار