نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

ادعای جدید مقام نظامی صهیونیست درباره حادثه «مجدل شمس»

در حالی که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از محل حادثه شهرک مجدل شمس در جولان اشغالی بازدید کرد، رئیس ستاد ارتش اشغالگر مدعی شد که این شهرک با موشک «برکان» حزب الله هدف قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۱۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس ستاد ارتش و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادعاهای جدیدی را در زمینه حادثه روز شنبه در شهرک مجدل شمس در شمال فلسطنی اشغالی مطرح کردند.

 

«هرتزی هالیوی» رئیس ستاد ارتش اشغالگر مدعی شد موشکی که حزب الله با آن شهرک مجدل شمس را هدف قرار داد، از نوع «برکان» با کلاهک جنگی ۵۳ کیلوگرمی بوده است.

 

وی همچنین افزود: سطح آمادگی خود را برای نبرد جبهه شمال به سطح بالاتر ارتقا داده ایم. ما در صورت ضرورت با قدرت اقدام خواهیم کرد و از تمام ابزارها برای بازگرداندن ساکنان مناطق شمالی اسرائیل به خانه‌هایشان استفاده خواهیم کرد.

 

این اظهارات در حالی است که «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم طی سخنانی در شهرک مجدل شمس مدعی شد: حزب الله مسئول حمله به مجدل شمس است و هزینه آن را پرداخت خواهد کرد.

 

گفتنی است که مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای ضمن تکذیب هرگونه حمله به منطقه «مجدل الشمس» واقع در جولان اشغالی سوریه اعلام کرد: حزب الله ادعای رسانه‌های رژیم اشغالگر درباره حمله موشکی به مجدل الشمس را تکذیب و تأکید می‌کند که مقاومت اسلامی لبنان هیچ ارتباطی با این حمله نداشته و انجام آن را رد می‌کند.

 

مقامات اشغالگر صهیونیستی تلاش مذبوحانه زیادی برای دخیل کردن نقش مستقیم جنبش حزب الله لبنان در انفجار شهرک مجدل شمس کردند، اما محافل خبری گزارش‌های جدیدی برخلاف انتظارات صهیونیست‌ها منتشر کردند که نشان می‌دهد روایت صهیونیست‌ها غیر واقعی و هدفمند بوده است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار