اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

اقتصاد ایران رشد مثبت را تجربه خواهد کرد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: آمارها حکایت از این دارد که اقتصاد ایران به سمت ثبات و رونق می رود و حتی پیش بینی بانک جهانی این است که سال آینده اقتصاد ایران رشد مثبت را تجربه خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا رحمانی در بدو ورود به بوشهر در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت حوزه صنایع دریایی عنوان کرد: امسال یکی از اولویت ها و برنامه های ویژه ما توسعه صنایع دریایی است.

 

وی افزود: نشستی با استاندار و نمایندگان استان بوشهر خواهیم داشت که محور پیگیری ها جمع بندی این مسائل خواهد بود و امیدواریم بتوانیم در رونق اقتصاد استان، مسائل تجاری مربوط به دریا و همچنین رونق تجارت دریایی موفق باشیم. 

 

وزیر صنعت اظهار کرد: اخیرا در خصوص تخفیف ۲۰ درصدی سود بازرگانی تصمیمات خوبی گرفته شده است.

 

وی بیان کرد: بوشهر یکی از پیشانی های اقتصاد ملی و از ظرفیت های خوبی است که می تواند در زمینه گسترش و توسعه صادرات کشور نقش مهم و بیشتری را ایفا کند. 

 

رحمانی تصریح کرد: آمارها حکایت از این دارد که اقتصاد ایران به سمت ثبات و رونق می رود و این را هم منابع داخلی و هم منابع خارجی تایید کرده اند. حتی پیش بینی بانک جهانی این است که اقتصاد ایران سال آینده رشد مثبت را تجربه خواهد کرد. 

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: در شش ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته در اکثر محصولات مثل سیمان، پتروشیمی و صنایع غذایی با رشد مواجه بوده ایم، به غیر از یکی دو مورد خاص مانند خودرو که برنامه های خاصی برای آن تدارک دیده شده است و این ظرفیت را داریم که شاهد رشد و شکوفایی بیشتر باشیم. 

 

وی با اشاره به اهمیت رشد و رونق تولید یادآور شد: انتظار داریم که همه پای کار بیایند تا شاهد تحقق این هدف باشیم. برنامه سال جاری این است که ۲ هزار واحد راکد مطلق را فعال سازی نماییم. 

 

رضا رحمانی افزود: چند برنامه از جمله حفظ وضع موجود تولید، فعال سازی ظرفیت خالی واحدها و برنامه دیگر فعال سازی ۲ هزار واحد راکد داریم که اهداف شش ماهه ما در این خصوص محقق شده است. 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر