قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

نتانیاهو به بهانه حادثه مجدل شمس مانع از درمان ۱۵۰ کودک غزه‌ای شد

منابع رسانه‌ای اعلام کردند که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به بهانه وقوع حادثه «مجدل شمس» مانع از اعزام ۱۵۰ کودک فلسطینی ساکن نوار غزه به خارج از سرزمین‌های اشغالی برای درمان شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۲۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنایت‌های رژیم صهیونیستی در حق بیماران و زخمی‌های نوار غزه به ویژه کودکان ساکن این باریکه همچنان ادامه دارد.

منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی گزارش دادند که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جنایتی جدید به بهانه وقوع حادثه «مجدل شمس» مانع از اعزام ۱۵۰ کودک اهل غزه به خارج از سرزمین‌‎های اشغالی برای درمان شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌های صهیونیستی، قرار بوده فردا دوشنبه ۱۵۰ کودک بیمار و زخمی فلسطینی از طریق پایگاه هوایی «رامون» ارتش رژیم صهیونیستی واقع در منطقه اشغالی «نقب»، برای درمان به امارات متحده عربی اعزام شوند، اما نتانیاهو به بهانه وقوع حادثه مجدل شمس دستور داده است که اعزام این کودکان برای درمان لغو شود.

گفتنی است منطقه مجدل شمس در بلندی‌های اشغالی جولان شامگاه شنبه هدف حمله موشکی قرار گرفت. این حمله منجر به کشته شدن ۱۲ نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر شد.

در پی این حمله، رسانه‌ها و مقامات رژیم صهیونیستی، حزب‌الله لبنان را عامل آن معرفی کردند، اما «محمد عفیف» مسئول روابط عمومی حزب‌الله لبنان اعلام کرد که حزب‌الله قاطعانه حمله به شهرک صهیونیست‌نشین «مجدل شمس» را تکذیب می‌کند.

عفیف تاکید کرد: ما قاطعانه ادعا‌های برخی رسانه‌های دشمن در خصوص حمله به مجدل شمس در جولان اشغالی را تکذیب می‌کنیم.

وی افزود: تاکید می‌کنیم که مقاومت به هیچ وجه به این حادثه ارتباطی ندارد و قاطعانه تمامی ادعا‌های دروغ در این خصوص را تکذیب می‌کنیم./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار