نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نتانیاهو به بهانه حادثه مجدل شمس مانع از درمان ۱۵۰ کودک غزه‌ای شد

نتانیاهو به بهانه حادثه مجدل شمس مانع از درمان ۱۵۰ کودک غزه‌ای شد منابع رسانه‌ای اعلام کردند که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به بهانه وقوع حادثه «مجدل شمس» مانع از اعزام ۱۵۰ کودک فلسطینی ساکن نوار غزه به خارج از سرزمین‌های اشغالی برای درمان شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۲۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنایت‌های رژیم صهیونیستی در حق بیماران و زخمی‌های نوار غزه به ویژه کودکان ساکن این باریکه همچنان ادامه دارد.

منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی گزارش دادند که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جنایتی جدید به بهانه وقوع حادثه «مجدل شمس» مانع از اعزام ۱۵۰ کودک اهل غزه به خارج از سرزمین‌‎های اشغالی برای درمان شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌های صهیونیستی، قرار بوده فردا دوشنبه ۱۵۰ کودک بیمار و زخمی فلسطینی از طریق پایگاه هوایی «رامون» ارتش رژیم صهیونیستی واقع در منطقه اشغالی «نقب»، برای درمان به امارات متحده عربی اعزام شوند، اما نتانیاهو به بهانه وقوع حادثه مجدل شمس دستور داده است که اعزام این کودکان برای درمان لغو شود.

گفتنی است منطقه مجدل شمس در بلندی‌های اشغالی جولان شامگاه شنبه هدف حمله موشکی قرار گرفت. این حمله منجر به کشته شدن ۱۲ نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر شد.

در پی این حمله، رسانه‌ها و مقامات رژیم صهیونیستی، حزب‌الله لبنان را عامل آن معرفی کردند، اما «محمد عفیف» مسئول روابط عمومی حزب‌الله لبنان اعلام کرد که حزب‌الله قاطعانه حمله به شهرک صهیونیست‌نشین «مجدل شمس» را تکذیب می‌کند.

عفیف تاکید کرد: ما قاطعانه ادعا‌های برخی رسانه‌های دشمن در خصوص حمله به مجدل شمس در جولان اشغالی را تکذیب می‌کنیم.

وی افزود: تاکید می‌کنیم که مقاومت به هیچ وجه به این حادثه ارتباطی ندارد و قاطعانه تمامی ادعا‌های دروغ در این خصوص را تکذیب می‌کنیم./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار