بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟

نتانیاهو به بهانه حادثه مجدل شمس مانع از درمان ۱۵۰ کودک غزه‌ای شد

منابع رسانه‌ای اعلام کردند که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به بهانه وقوع حادثه «مجدل شمس» مانع از اعزام ۱۵۰ کودک فلسطینی ساکن نوار غزه به خارج از سرزمین‌های اشغالی برای درمان شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۲۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنایت‌های رژیم صهیونیستی در حق بیماران و زخمی‌های نوار غزه به ویژه کودکان ساکن این باریکه همچنان ادامه دارد.

منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی گزارش دادند که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جنایتی جدید به بهانه وقوع حادثه «مجدل شمس» مانع از اعزام ۱۵۰ کودک اهل غزه به خارج از سرزمین‌‎های اشغالی برای درمان شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌های صهیونیستی، قرار بوده فردا دوشنبه ۱۵۰ کودک بیمار و زخمی فلسطینی از طریق پایگاه هوایی «رامون» ارتش رژیم صهیونیستی واقع در منطقه اشغالی «نقب»، برای درمان به امارات متحده عربی اعزام شوند، اما نتانیاهو به بهانه وقوع حادثه مجدل شمس دستور داده است که اعزام این کودکان برای درمان لغو شود.

گفتنی است منطقه مجدل شمس در بلندی‌های اشغالی جولان شامگاه شنبه هدف حمله موشکی قرار گرفت. این حمله منجر به کشته شدن ۱۲ نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر شد.

در پی این حمله، رسانه‌ها و مقامات رژیم صهیونیستی، حزب‌الله لبنان را عامل آن معرفی کردند، اما «محمد عفیف» مسئول روابط عمومی حزب‌الله لبنان اعلام کرد که حزب‌الله قاطعانه حمله به شهرک صهیونیست‌نشین «مجدل شمس» را تکذیب می‌کند.

عفیف تاکید کرد: ما قاطعانه ادعا‌های برخی رسانه‌های دشمن در خصوص حمله به مجدل شمس در جولان اشغالی را تکذیب می‌کنیم.

وی افزود: تاکید می‌کنیم که مقاومت به هیچ وجه به این حادثه ارتباطی ندارد و قاطعانه تمامی ادعا‌های دروغ در این خصوص را تکذیب می‌کنیم./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار