غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

پیش‌شرط های نتانیاهو برای برقراری صلح در غزه

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقاله‌ای برای یک نشریه آمریکایی نوشت که برقراری صلح در نوار غزه «سه پیش‌شرط» دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقاله‌ای در وال استریت‌ژورنال نوشت که برقراری صلح در نوار غزه، سه پیش‌شرط دارد.

 

نتانیاهو در این مقاله به «از بین بردن حماس، خلع سلاح غزه» و آنچه افراط‌زدایی از جامعه فلسطینیان خوانده، به عنوان سه پیش‌شرط یاد کرده است. او در توضیح نخستین پیش‌شرط مدعی شد که «آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و بسیاری از کشورها از فشار اسرائیل برای نابودی حماس حمایت می‌کنند.»

 

وی با اشاره به اینکه رهبران حماس متعهد به تکرار حمله هفتم اکتبر (۱۵ مهر) شده‌اند، نوشته است که «به همین دلیل از بین بردن این گروه فلسطینی تنها پاسخ مناسب برای جلوگیری از تکرار چنین حملاتی است.»

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شده است که برای آنچه نابودی حماس خوانده است، کاملاً از مقررات بین‌المللی پیروی خواهد کرد!

 

با این حال، شمار شهدای غزه در پی بمباران بی‌وقفه رژیم صهیونیستی همچنان رو به افزایش است، به طوری که براساس اعلام وزارت بهداشت غزه دست کم ۲۰ هزار و ۶۷۴ فلسطینی تاکنون به شهادت رسیده‌اند. آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا هفته گذشته مدعی شد که اسرائیل باید از دامنه حملاتش کاسته و در عوض دقت عملیات‌ها را افزایش داده و از افزایش قربانیان غیرنظامی بکاهد!

 

نتانیاهو درباره دومین پیش‌شرط، مدعی شده است «اسرائیل باید مسئولیت اصلی امنیت غزه را برعهده داشته باشد» و در ادامه نیز «احتمال سپرده شدن مسئولیت به تشکیلات خودگردان بر این منطقه را رد کرد.»

 

به ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی، تل آویو باید اطمینان حاصل کند که «غزه هرگز دوباره به عنوان پایگاه حمله به تل‌آویو مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.»

 

وی اضافه کرد که لازمه خلع سلاح غزه ایجاد منطقه امنیتی موقت در اطراف این باریکه و «سازوکار بازرسی در مرز بین غزه و مصر است به نحوی که الزامات اسرائیل را برآورده کرده و مانع قاچاق سلاح به این منطقه شود.»

 

نتانیاهو همچنین درباره آنچه افراط‌زدایی از غزه خوانده است، اضافه کرد که تغییرات باید از رهبری فلسطین تا آموزش دانش‌آموزان در مدارس ایجاد شود. وی مدعی است که تغییر امکان‌پذیر است!

 

وی در پایان این مقاله نوشت که اگر این سه شرط برآورده شود، غزه قابل بازسازی بوده و دورنمای صلحی گسترده‌تر در خاورمیانه «به واقعیت بدل خواهد شد.»

 

این مقاله در حالی منتشر شده که نتانیاهو متعهد شده است تا عملیات‌های نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی را گسترش داده و همچنین گفته است که پایان جنگ فعلاً دور از انتظار است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار