هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

ادعای نتانیاهو خطاب به خانواده‌های اسرا: از پیروزی بر حماس کوتاه نمی‌آیم

ادعای نتانیاهو خطاب به خانواده‌های اسرا: از پیروزی بر حماس کوتاه نمی‌آیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با نمایندگان خانواده‌های اسرای صهیونیستی با نادیده گرفتن درخواست این خانواده‌ها برای آزادی فرزندان خود بار دیگر بر شعار خود درباره «پیروزی» بر حماس تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه اعلام کرد او در ابتدای سفرش به واشنگتن با نمایندگان خانواده‌های اسرای غزه دیدار کرد.

وی در این دیدار با اشاره به تلاش‌ها برای دستیابی به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا با جنبش حماس مدعی شد رژیم صهیونیستی به حماس به شدت فشار می‌آورد و به همین دلیل شرایط برای آزادی اسرای صهیونیستی در حال آماده شدن است.

نتانیاهو که روز چهارشنبه در کنگره آمریکا سخنرانی خواهد کرد، گفت: به هیچ وجه از «پیروزی بر حماس» کوتاه نخواهد آمد.

وی مدعی شد: «تصمیماتی که ما می‌گیریم، تصمیماتی سرنوشت ساز برای آینده اسرائیل و بنگاه صهیونیستی است. متأسفانه [آزادی اسرا]به یکباره انجام نخواهد شد. مراحلی وجود خواهد داشت. با این حال، من معتقدم که می‌توانیم معامله را پیش ببریم و اهرمی را داشته باشیم تا اسرا را آزاد کنیم».

اما نمایندگان خانواده‌های اسرای صهیونیستی در این دیدار بر توافق تبادل اسرا تاکید کردند و ناکامی در این موضوع را شکست سنگینی برای رژیم صهیونیستی دانستند.

همچنین تعدادی از این خانواده‌ها از دیدار با نتانیاهو خودداری کردند و گفتند نمی‌خواهند دستاویزی برای اهداف سیاسی و شخصی نتانیاهو باشند.

نتانیاهو پیشتر در جلسه کابینه اعلام کرده بود: «دلیلی وجود ندارد که انقدر نگران باشید. درست است که اسرای ما در بند حماس در حال رنج کشیدن هستند، اما آنها در حال جان سپردن نیستند!».

در عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳، حماس و جهاد اسلامی در حمله به مواضع دشمن صهیونیستی علاوه بر وارد کردن ضربات دردناک، بیش از ۲۵۰ صهیونیست را اسیر کردند. گرچه در ماه‌های نخست جنگ با میانجیگری قطر و مصر بخشی از این اسرا مبادله شدند، اما اکنون بیش از ۱۰۰ اسیر صهیونیست برای ۹ ماه است که در بند حماس بوده و بسیاری از آنها طی این مدت در حملات تل آویو جان خود را از دست داده اند. اکنون شکاف عمیقی پیرامون موضوع اسرا در سرزمین‌های اشغالی به وجود آمده است.

ارتش رژیم صهیونیستی آمار دقیقی از شمار اسرای صهیونیست باقی مانده در بند حماس ندارد. با این حال، برآورد می‌شود اکنون دستکم ۱۲۰ اسیر در بند حماس هستند که از این میان، دستکم ۴۲ تن جان خود را بر اثر حملات اسرائیل از دست داده اند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار