ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد

چین: هرگز در انتخابات آمریکا دخالت نکرده‌ایم

چین: هرگز در انتخابات آمریکا دخالت نکرده‌ایم سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به ادعای مقامات آمریکا تأکید کرد که پکن هرگز در انتخابات آمریکا دخالت نکرده و نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، «لین جیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز سه‌شنبه و در واکنش به ادعاهای اخیر مقامات اطلاعاتی آمریکا درباره دخالت پکن در انتخابات آمریکا، با رد چنین اتهاماتی تاکید کرد که چین هرگز در انتخابات آمریکا مداخله نکرده و قصد دخالت نیز ندارد.

 

سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا اخیراً بدون ارائه سند و شواهدی مدعی شدند که ایران، چین و روسیه به دنبال تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هستند.

 

نمایندگی ایران در سازمان ملل در نیویورک امروز سه‌شنبه در پاسخ به رسانه‌های آمریکایی در مورد صحبت‌های مقام‌های اطلاعاتی آمریکا پیرامون هدف ایران برای بر هم زدن انتخابات آمریکا و تاثیرگذاری منفی بر کمپین‌های انتخاباتی ترامپ پاسخ داد: ایران هیچ هدف و فعالیتی برای تاثیرگذاری بر انتخابات آمریکا ندارد. بخش عمده‌ای از این اتهامات، در چارچوب عملیات روانی برای تحرک‌بخشی کاذب به کمپین‌های انتخاباتی است.

 

«دیمیتری مدودف» معاون رئیس شورای امنیت روسیه نیز روز یکشنبه اعلام کرد که نتیجه رقابت‌های ریاست جمهوری در آمریکا مسئله مردم این کشوراست.

 

معاون رئیس شورای امنیت روسیه تاکید کرد: مسکو قطعاً در امور داخلی این کشور دخالت نخواهیم کرد. این مسئله به رای دهندگان آمریکایی مربوط می‌شود که چه کسانی انتخاب خواهند شد. اگرچه اطلاعات اولیه در مورد توانایی‌های فکری جانشین بایدن جای اندکی برای خیال پردازی باقی می‌گذارد.

 

معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که رئیس جمهور آمریکا می‌تواند هر کاری را که از سوی اطرافیانش به او دیکته می‌شود انجام دهد.

 

پس از کناره گیری بایدن از عرصه رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، هریس به عنوان نامزد حزب دموکرات معرفی شد. هریس تاکنون حمایت بسیاری از دموکرات‌های ارشد را جلب کرده است.

 

«باراک اوباما» رئیس جمهور پیشین آمریکا، دیروز اعلام کرد که از «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور کنونی این کشور برای نامزدی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری پیشِ روی آمریکا حمایت می‌کند./ مهر

ارسال نظر
captcha