دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

مجوز وزارت دادگستری آمریکا برای ورود مأموران فدرال به مراکز انتخاباتی

مجوز وزارت دادگستری آمریکا برای ورود مأموران فدرال به مراکز انتخاباتی وزارت دادگستری آمریکا در پیامی به دادستان‌های ایالت‌های مختلف اعلام کرد، مأموران فدرال مسلح حق دارند وارد مراکز شمارش رأی شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر وزارت دادگستری آمریکا در پیامی به دادستان‌های ایالتی گفته است، مأموران فدرال مسلح می‌توانند برای بررسی صحت انتخابات وارد حوزه‌های رأی‌شماری شوند.

 

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، سه فرد مطلع در این خصوص گفتند که این پیام ساعت یک و سی دقیقه بامداد به وقت محلی، از طریق ایمیل منتشر شده و در آن آمده است قانون مربوط به ممنوعیت ورود مأموران مسلح به مراکز اخذ و شمارش آراء، شامل روزهای پس از اتمام رأی‌گیری نمی‌شود.

 

همچنین در این پیام آمده است: «[این قانون] نمی‌تواند مانع شود که مأموران مجری قانون برای تحقیق و جلوگیری از وقوع جرایم فدرال در مراکز انتخاباتی بسته و دیگر نقاطی که در آن‌ها شمارش آراء در جریان است، وارد این محل‌ها شوند».

 

مقامات سابق وزارت دادگستری به نیویورک‌تایمز گفتند، احتمالاً این پیام وسیله‌ای برای اعلام دستورات شخص «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از طریق «ویلیام بار» وزیر دادگستری باشد.

 

یکی از مقامات وزارت دادگستری آمریکا در زمان رئیس جمهور سابق این کشور گفت: «مطابق قانون، وزارت دادگستری در شمارش آراء، ورود به مراکز انتخاباتی یا مصادره رأی‌ها حتی به قصد انجام تحقیقات، حق مداخله ندارد».

 

ترامپ چهارشنبه شب در پیامی توییتری نوشت: «آنها در حال پیدا کردن رأی‌های بایدن در همه  جا هستند. در پنسیلوانیا،‌ ویسکانسین و میشیگان. (این رویداد) برای کشورمان بسیار بد است».

 

ترامپ در پیام توئیتری دیگری نیز نوشت: «آنها سخت در تلاش هستند تا هر چه سریعتر ۵۰۰ هزار حاشیه رای برتری که در پنسیلوانیا دارم از بین برود. به همین ترتیب در میشیگان و دیگر ایالت‌ها».

 

در حالیکه بیش از ۹۰ هزار رأی در ایالت «جورجیا» هنوز شمارش نشده است، ستاد انتخاباتی ترامپ خواستار توقف شمارش آرا در این ایالت شد. همچنین طرفداران ترامپ برای توقف شمارش آرای پُستی، در برابر مرکز شمارش آرا در ایالت آریزونا و میشیگان تجمع کردند و طبق برخی گزارش‌ها، تلاش کردند به زور وارد این مراکز شوند.

 

از سوی دیگر سخنگوی کاخ سفید چهارشنبه شب مدعی شد: «ما در این انتخابات پیروز می‌شویم اما به شمارش آرائی که بعد از روز رأی‌گیری به شعب شمارش آراء وارد شدند، اعتراض داریم... به نظر ما، در آریزونا پیروز خواهیم شد و رأی‌های جمهوری‌خواهان در آنجا هنوز شمرده نشده است».

کلمات کلیدی: آمریکا انتخابات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار