طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

مجوز وزارت دادگستری آمریکا برای ورود مأموران فدرال به مراکز انتخاباتی

مجوز وزارت دادگستری آمریکا برای ورود مأموران فدرال به مراکز انتخاباتی وزارت دادگستری آمریکا در پیامی به دادستان‌های ایالت‌های مختلف اعلام کرد، مأموران فدرال مسلح حق دارند وارد مراکز شمارش رأی شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر وزارت دادگستری آمریکا در پیامی به دادستان‌های ایالتی گفته است، مأموران فدرال مسلح می‌توانند برای بررسی صحت انتخابات وارد حوزه‌های رأی‌شماری شوند.

 

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، سه فرد مطلع در این خصوص گفتند که این پیام ساعت یک و سی دقیقه بامداد به وقت محلی، از طریق ایمیل منتشر شده و در آن آمده است قانون مربوط به ممنوعیت ورود مأموران مسلح به مراکز اخذ و شمارش آراء، شامل روزهای پس از اتمام رأی‌گیری نمی‌شود.

 

همچنین در این پیام آمده است: «[این قانون] نمی‌تواند مانع شود که مأموران مجری قانون برای تحقیق و جلوگیری از وقوع جرایم فدرال در مراکز انتخاباتی بسته و دیگر نقاطی که در آن‌ها شمارش آراء در جریان است، وارد این محل‌ها شوند».

 

مقامات سابق وزارت دادگستری به نیویورک‌تایمز گفتند، احتمالاً این پیام وسیله‌ای برای اعلام دستورات شخص «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از طریق «ویلیام بار» وزیر دادگستری باشد.

 

یکی از مقامات وزارت دادگستری آمریکا در زمان رئیس جمهور سابق این کشور گفت: «مطابق قانون، وزارت دادگستری در شمارش آراء، ورود به مراکز انتخاباتی یا مصادره رأی‌ها حتی به قصد انجام تحقیقات، حق مداخله ندارد».

 

ترامپ چهارشنبه شب در پیامی توییتری نوشت: «آنها در حال پیدا کردن رأی‌های بایدن در همه  جا هستند. در پنسیلوانیا،‌ ویسکانسین و میشیگان. (این رویداد) برای کشورمان بسیار بد است».

 

ترامپ در پیام توئیتری دیگری نیز نوشت: «آنها سخت در تلاش هستند تا هر چه سریعتر ۵۰۰ هزار حاشیه رای برتری که در پنسیلوانیا دارم از بین برود. به همین ترتیب در میشیگان و دیگر ایالت‌ها».

 

در حالیکه بیش از ۹۰ هزار رأی در ایالت «جورجیا» هنوز شمارش نشده است، ستاد انتخاباتی ترامپ خواستار توقف شمارش آرا در این ایالت شد. همچنین طرفداران ترامپ برای توقف شمارش آرای پُستی، در برابر مرکز شمارش آرا در ایالت آریزونا و میشیگان تجمع کردند و طبق برخی گزارش‌ها، تلاش کردند به زور وارد این مراکز شوند.

 

از سوی دیگر سخنگوی کاخ سفید چهارشنبه شب مدعی شد: «ما در این انتخابات پیروز می‌شویم اما به شمارش آرائی که بعد از روز رأی‌گیری به شعب شمارش آراء وارد شدند، اعتراض داریم... به نظر ما، در آریزونا پیروز خواهیم شد و رأی‌های جمهوری‌خواهان در آنجا هنوز شمرده نشده است».

کلمات کلیدی: آمریکا انتخابات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار