احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

اردوغان: اسرائیل مانند گروه تروریستی عمل می‌کند

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه رژیم اسرائیل مانند یک گروه تروریستی عمل می‌کند، اظهار داشت: نسل‌کشی، بربریت و وحشیگری (اسرائیل) باید در اسرع وقت با اتحاد بشریت متوقف شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی با اشاره به جنگ غزه گفت: سران کشور‌های غربی و نهاد‌های بین‌المللی موظف به تامین امنیت، ۳۰۰ روز است که این توحش را از دور تماشا می‌کنند.

وی با بیان اینکه مرتکب چنان وحشیگری شدند که اقدامات هیتلر، نفرین شده‌ترین شخصیت قرن گذشته را تحت‌الشعاع قرار داد، اظهار داشت: امروز غزه به بزرگترین اردوگاه کشتار جهان تبدیل شده است.

رئیس جمهور ترکیه با طرح این پرسش که باید چند هزار کودک دیگر کشته شوند تا سیاست اشغالگری اسرائیل برای شما آشکار شود؟، گفت: روند فعلی به بیراهه می‌رود. دولت اسرائیل که هیچ قانونی را نمی‌شناسد، نه تنها برای فلسطین و لبنان بلکه تهدیدی برای کل جهان و بشریت است.

اردوغان ادامه داد: اسرائیل مانند یک گروه تروریستی عمل می‌کند. نسل‌کشی، بربریت و وحشیگری (اسرائیل) باید در اسرع وقت با اتحاد بشریت متوقف شود.

وی همچنین در خصوص مراسم افتتاحیه المپیک فرانسه گفت: تصاویر غیراخلاقی در افتتاحیه بازی‌های المپیک پاریس ۲۰۲۴ بار دیگر ابعاد تهدیدی که با آن مواجه هستیم را آشکار کرد. صحنه ننگین پاریس نه تنها جامعه کاتولیک و دنیای مسیحیت را، بلکه به همان اندازه ما را نیز آزرده کرد.

اردوغان با بیان اینکه کاری که در پاریس انجام می‌شود پروژه‌ای برای آن است که انسان، اشرف مخلوقات را از حیوانات پست‌تر جلوه دهند، افزود: در اولین فرصت با جناب پاپ تماس خواهم گرفت. اقدام غیراخلاقی انجام شده در حق جامعه مسیحیت و همه مسیحیان را با او در میان خواهم گذاشت. المپیک به ابزاری برای انحراف طبیعت انسانی، ایجاد فساد در خانواده و تهدید امنیت و بقای نسل‌ها تبدیل شده است. / آناتولی

مطالب مرتبط
ارسال نظر