دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اردوغان: هر کسی با اسرائیل است، ما علیه او هستیم

رئیس‌جمهور ترکیه با تاکید بر لزوم مقابله با اقدامات حامیان رژیم صهیونیستی، گفت که ترکیه علیه هر کسی است که حامی تل‌آویو است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه شامگاه گذشته (یکشنبه) گفت این کشور با هر کسی که از رژیم صهیونیستی حمایت کند، شدیداً مخالفت می‌کند.

 

اردوغان طی سخنرانی در جمع مقامات ارشد استانی حزب عدالت و توسعه در آنکارا گفت: «بگذارید همه بدانند، هر کسی که با اسرائیل است، ما علیه او هستیم».

 

به نوشته وبگاه «عروتص شوع» وی با بیان اینکه علی‌رغم اقدامات حامیان اسرائیل، ترکیه به حمایت از آرمان فلسطینیان ادامه می‌دهد، توضیح داد: «ما سکوت [جامعه جهانی] درباره تروریسم دولتی که اسرائیل آشکارا علیه فلسطین اجرا می‌کند، تایید نمی‌کنیم».

 

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین پیشتر در واکنش به خشونت و جنایت‌های غیرانسانی رژیم صهیونیستی علیه تظاهرات‌کنندگان در مرز غزه گفته بود روح «آدولف هیتلر» دیکتاتور معدوم آلمان نازی در کالبد سیاستمداران صهیونیست حلول کرده است.

 

این اظهارات اردوغان در حالی است که رژیم صهیونیستی از صبح روز دوشنبه هفته قبل، تخریب بی سابقه منازل فلسطینی‌ها در منطقه «وادی الحمص» را آغاز کرده و قرار است در مرحله اول ۱۰۰ خانه به طور کامل تخریب شود. 

 

دولت آمریکا نیز روز چهارشنبه قبل از تصویب بیانیه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل متحد در محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب منازل فلسطینی‌ها جلوگیری کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر